ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.6.08

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ 20km ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ………(Δώρο της Κυβέρνησης μόνο ….στους πολίτες?.... ή και……..)


Οι δύο πρώτοι ποδηλατοδρόμοι της Αθήνας, ένας από τη Μεσογείων μέχρι του Γουδί, κι ένας που θα συνδέει το Καλλιμάρμαρο με το Φάληρο, θα έχουν ανοίξει έως το 2010, υποσχέθηκε την Πέμπτη ο υπουργός Μεταφορών ενώπιον του δημάρχου Αθηναίων
Η εξαγγελία αυτή βέβαια αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής στην πόλη και αποτελεί Δώρο κατά την άποψη μας στον κάτοικο αυτής της πόλης.
ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ όμως έχει την υποψία (αλλά και πληροφορίες…) ότι ο ποδηλατοδρόμος ως ΔΩΡΟ απευθύνεται και προς τον Κο Γιώργο Παπανδρέου από την Κυβέρνηση ενόψει των τελευταίων δημοσκοπήσεων που το ΠΑΣΟΚ για άλλη μια φορά έχει σταθερή φθίνουσα διαφορά από την ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: