ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.6.08

ΤΟ Γ.Ε.Α. ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ








ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΟ……. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ.............


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ;; ή ‹‹ΚΑΛΟΠΙΑΣΜΑΤΑ›› ΤΟΥ Κου ΑΓΕΑ και των συν αυτώ προς την Κυβερνητική………………
Ηγεσία του ΥΕΘΑ ;


ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ………. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!!!!!!

«ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ»

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ……ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ……. ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΛΟΠΙΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!

ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:


Κατά την αποφράδα περίοδο (Αύγουστος 2007) των μεγάλων πυρκαγιών στην πατρίδα μας, εκλήθει να συνδράμει και η 384 ΜΕΔ στο Αεροδρόμιο Ελευσίνας όπου εδρεύουν τα Ελικόπτερα SUPER PUMA όπως και ήταν εύλογο λόγο της φύσης και της αποστολής των εν λόγω Ελικοπτέρων.
Αξίζει να αναφερθεί για την κατανόηση των καταγγελλόμενων παρακάτω αστοχιών ότι από το έτος 2001 όπου και τα νέο παραληφθέντα Ε/Π SUPER PUMA τέθηκαν ως επιχειρησιακά αυτά επανδρώνονται με μικτά ιπτάμενα πληρώματα της ΠΑ και του ΛΣ
Σημείωση : Σύνθεση πληρώματος 3 της ΠΑ και 3 του ΛΣ.


Την περίοδο εκείνη και δια στόματος Πρωθυπουργού αναγγέλθηκε και θεσπίστηκε από τους αρμόδιους Υπουργούς με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α’ 205/29-08-2007 και επί άρθρου 6) «χορήγηση έκτακτης εφάπαξ παροχής ύψους 2500 €» σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Η 384 ΜΕΔ Ε/Π SUPER PUMA είχε τεθεί σε ετοιμότητα και επιφυλακή καθώς και σε ανάκληση όλων των πληρωμάτων και των διαθέσιμων Ε/Π της προκειμένου ανταποκριθεί στο μέγιστο των απαιτήσεων λόγο της κρίσιμης περιόδου των πυρκαγιών αλλά και παράλληλα χωρίς να επηρεάζεται και το μέγιστο της επιχειρησιακής της δραστηριότητας και δυνατότητας στην έρευνα και την διάσωση σε όλη την επικράτεια αν ήταν απαιτητό.

Μέρος των Ε/Π SUPER PUMA λόγο εκείνης της περιόδου είχαν μετασταθμεύσει στο αεροδρόμιο της ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ.

Μετά το πέρας εκείνης της περιόδου ο Κος ΑΓΕΑ εξέδωσε το 120648ΣΕΠ07/ΓΕΑ Δ3 Σήμα το οποίο
«άκουσον άκουσον» θα κατέβαλε εν λόγο παροχή ΜΟΝΟΝ στα πληρώματα ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ.
ΔΗΛΑΔΗ : (όπως και έγινε!!!) όποιο πλήρωμα είχε τεθεί σε μεγίστη ετοιμότητα κατά την διάρκεια της εκτέλεσης Υπηρεσίας και μέχρι πέρας αυτής δεν του δόθηκε αποστολή (απογείωση για απεγκλωβισμό πολιτών), αλλά μετά την αντικατάσταση του πρώτου πληρώματος από το αμοιβο πλήρωμα δίνεται αποστολή ,τότε ΑΥΤΟ (το αμοιβό) ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ …ΗΘΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ. Σε αυτό θα αναγνωρισθεί η προσφορά του και στο άλλο που δεν «έκατσε » κατά το κοινώς λεγόμενο ήταν θεατής αυτής της αγωνίας;;;;
ΕΥΛΟΓΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΔΟΘΕΝ ΣΗΜΑ ΤΟΥ Κου ΑΓΕΑ ΜΑΣ ΑΝΑΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΛΟΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ
ΜΟΝΟΝ …..ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΡΑ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΕΥΛΟΓΩΝ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ 384 ΜΟΙΡΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ «ΕΤΣΙ ΕΡΜΗΝΕΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ»
Σημείωση : ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ !!!!!

ΤΟ ΥΕΝΑΝΠ (Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας) λαμβάνοντας γνώση των ετοιμοτήτων καθώς και της συμμετοχής του προσωπικού του (ορα μεικτά πληρώματα ΠΑ και ΛΣ στα Ε/Π SUPER PUMA) στις αποστολές κατά την εν λόγο πυροσβεστική περίοδο καθώς και της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α’ 205/29-08-2007 και επί άρθρου 6) εξέδωσε το 1324.2 (β)/09/2007 δια υπογραφής του Κου Αρχηγού ΛΣ το οποίο και απέστειλε στην αρμόδια ΔΝΣΗ του ΓΕΑ προκειμένου το σύνολο του προσωπικού ΛΣ που Υπηρετεί στην 112 ΠΜ/ 384 ΜΕΔ λάβει δικαιωματικά εκ της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α’ 205/29-08-2007 ) και επί άρθρου 6. αυτής ,τα δικαιούμενα, μια και ουδεμία εξαίρεση προβλέπεται εκ του νόμου έτσι όπως αυτός ορίζεται από το εν λόγω άρθρο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΥΕΝΑΝΠ ζητούσε από την ΠΑ να καταβάλει το δικαιούμενο ποσόν στα στελέχη ΛΣ και θα μετέφερε από το Γ.Λ.Κ. την σχετική πίστωση στην ΠΑ μια και από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δεν εξουσιοδοτείτο ως ΥΕΝΑΝΠ να πληρώσει απευθείας. Η δε πίστωση είχε εγκριθεί και ουδέποτε η ΠΑ κατέβαλε το ποσόν στα στελέχη ΛΣ από τα εγκεκριμένα χρήματα του ΥΕΝΑΝΠ αλλά αντ αυτού προτίμησε να αγνοήσει την καταβολή σε ΟΛΟ το προσωπικό ΛΣ της 384 ΜΕΔ, κατά παράβαση της απόφασης του ΑΛΣ , και να πληρώσει (από δικό της κεφάλαιο, χωρίς να αιτηθεί από ΥΕΝΑΝΠ μεταφορά κονδυλίων) μέρος του προσωπικού ΛΣ (όσοι από αυτούς είχαν εκτελέσει αποστολές), για να δικαιολογήσει στα στελέχη της ΠΑ το δικό της απαράδεκτο Σήμα που διαχώριζε το προσωπικό της ΜΟΙΡΑΣ.
Τα έτερα στελέχη ΛΣ που δεν έχουν λάβει τα δικαιούμενα και κρατούν την απόφαση του ΥΕΝΑΝΠ στα χέρια τους διαμαρτύρονται για ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ χρημάτων από μέρους της ΠΑ η οποία αγνοεί συνειδητά την απόφαση του ΥΕΝΑΝΠ προκειμένου να μην έχει θύελλα διαμαρτυριών από ιπταμένους της ΠΑ, δεδομένου ότι η σχετική πίστωση από ΓΛΚ εχει μεταφερθεί στο έτος 2008 από πλευράς ΥΕΝΑΝΠ.

ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ «ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ» ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ …. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 6 ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ


ΑΡΑ:
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ???

ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΝ… ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ???

ΠΟΥ ΑΠΕΒΛΕΠΕ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΑ??? ΚΑΙ
ΓΙΑΤΙ???
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΕΑ ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΑΝ





ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΟΥΝ………..








2 σχόλια:

maistros είπε...

Πρεπει να ξεσηκοθειτε ολοι παιδια και να τους κανετε ΑΓΩΓΗ.Ειναι παραπανω απο σιγουρο οτι θα δικαιωθειται.Ποιο ειναι το ονομα του ΑΓΕΑ που σας κλεβει τον ιδρωτα και ερμηνευει οπως θελει τους νομους?Ο κος Πρωθυπουργος τα γνωριζει ολα αυτα?Το ΥΕΝΑΝΠ γνωριζει οτι καποιος παρακρατει αυθαιρετα χρηματα απο το προσωπικο του,κι αν ναι,τι κανει?Μπραβο στον ΟΡΙΖΟΝΤΑ που ανεδειξε το θεμα.Παρακαλω κρατα μας ενημερους.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ... ΤΑ ΚΟΘΟΝΙΑ..ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΧΕΖΟΥΝ