ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.6.08

ΑΕΜ ΒΩΞΙΤΕΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ή ΟΜΙΛΟΣ S&B – «Ο ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ»




Οι δύο ορεινοί όγκοι του Νόμου Φωκίδας
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ και ΓΚΙΩΝΑ είναι το πεδίο δράσης – εκμετάλλευσης της εταιρείας ΑΕΜ ΒΩΞΙΤΕΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ εδώ και δεκαετίες.
Είναι απορίας άξιο πως η εν λόγο εταιρεία έχει Υπερκεράσει την δυναμική του νόμου περί «δελφικού τοπίου» που ταλανίζει την περιοχή (μια και δεν παραχωρήθηκαν αντισταθμίστηκα ωφέλει στην περιοχή ,από την εφαρμογή του νόμου) και έχει καταστήσει τους κατοίκους ισχαιμικούς τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά αφού η νεολαία του Νομού Φωκίδος τον έχει εγκαταλείψει.
Εν λόγο εταιρεία δρα ανεξέλεγκτα αφού καμιά Δημόσια Υπηρεσία δεν εναντιώνεται για την επιφανειακή εξόρυξη μεταλλεύματος ,που σαν αποτέλεσμα έχει την δημιουργία σεληνιακών τοπίων στους ορεινούς αυτούς όγκους.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΙΩΠΑ ΚΡΥΦΟΓΕΛΩΝΤΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ.ΛΕΣΧΗ MPILNTERSBERG.ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ