ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.6.08

«ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ» …… ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ????


Στην χώρα μας την Ελλάδα η λέξη «αδιαφορία» καταλαμβάνει δεσπόζουσα θέση
…..-δυστυχώς και πρωτίστως από το ίδιο το ΚΡΑΤΟΣ προς τους πολίτες που το αποτελούν- …..ως αντικείμενο πλέον συμπεριφοράς αλλά και χαρακτηρισμού.

Είναι πλείστα τα παραδείγματα της καθημερινής απαξιωτικής συμβίωσης ΚΡΑΤΟΥΣ & ΠΟΛΙΤΗ .

Ο «καθηγητής» φρόντισε ασελγώντας κατ εξακολούθηση με….. «ευαίσθητους νόμους» που επαγγέλλεται ….. προς τους «απογοητευμένους μαθητές του» , να τους εμπεδώσει τα χαρακτηριστικά του, παροτρύνοντας τους έμμεσα αλλά και με …..«στρατηγική», να ακολουθήσουν το παράδειγμα του και να το εφαρμόσουν πρακτικά στις μεταξύ τους σχέσεις … - αφού πρώτα αφαίρεσε τους «βαθμούς ελευθερίας» τους για να αποσοβήσει πιθανές αντιδράσεις - ….με σκοπό η «αδιαφορία» να καταστεί εργαλείο του για την επίτευξη μιας κοινωνίας υποχείριων , πειθήνιων και μη αντιδραστικών «μαθητών» .

Το ερώτημα τώρα είναι κατά πόσον η διαπίστωση της «αδιαφορίας» θα τύχει εμπέδωσης από τους πολίτες αυτής της χώρας όχι για την εφαρμογή της …–κατά το δασκάλεμα- ….από μέρους τους αλλά για την πάταξη της , αφού σα λαός δεν μας πρεσβεύει. Όταν το «ενδιαφέρον» το έχουμε μέσα από τον θεσμό της οικογένειας, που διατηρεί τους άρρηκτους δεσμούς του στη χώρα μας.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από εκεί, ας γίνει το υπόβαθρο το βίωμα των δεσμών της Ελληνικής οικογένειας για να υπερνικήσουμε την αδιαφορία ,τους αδιάφορους ψηφίσαντες νόμους ,τις αδιάφορες αποφάσεις που παίρνονται ερήμην θεωρώντας οι εκάστοτε μειοψηφούντος κρατούντες την εξουσία ότι ως πολίτες έχουμε καταστεί ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.

2 σχόλια:

Άνεμος είπε...

Υπάρχει ένα εποικοδομητικό είδος αδιαφορίας. Η αδιαφορία προς τους κακούς πολιτικούς. Το κακό είναι πως το μεγαλύτερο ποσοστό του εκλογικού σώματος, το οποίο επαίρεται πως αδιαφορεί γι αυτούς, αποδεικνύει το αντίθετο, κάθε τέσσερα χρόνια. Είναι αυτή η εξωφρενική άποψη, που επικρατούσε πριν τις εκλογές του '85 και διατηρήθηκε... Ότι δηλαδή ψηφίζουμε τα λιγότερο σκ..ά; Όχι! Είναι παράλογο η εν-διαφορία μας να φτάνει μέχρι αυτό το σημείο. Βαθύτερα σκεπτόμενος πιστεύω πως δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο κόσμος αρέσκεται σε αυτό που ψηφίζει. Στην πραγματικότητα, έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν. Αν όντως υπήρχε θέση στην καρδιά του για κάτι άλλο, τότε θα υπήρχε και στα ψηφοδέλτια. Θα μπορούσε να παρθενογεννηθεί από τη μια στιγμή στην άλλη. Αρκεί ο πολίτης να το είχε ανάγκη. Όσο ο λαός άγεται και φέρεται, όσο παραμένει αμνός, όσο γραφικοποιεί τα μηνύματα που αποδεικνύουν την αμνοποίησή του και δε φθάνει στην παραδοχή της φοβούμενος να αναθεωρήσει τα πιστεύω του και να παραδεχθεί τα λάθη του, τέτοιους αμνοποιούς πολιτικούς θα έχει.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΕΜΟ

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ!
Η ΑΜΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΜΩΣ…. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΑΠΟΛΥΤΗ" ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ….. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ.