ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.08

ΚΩΣΤΑΚΗΣ …..ΚΑΙ ΛΑΚΗΣ

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΙΟ ???? .....................


ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ …… ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!








Ο Κος Κ. Καραμανλής ο ιδρυτής της επαγγελλόμενης – καταυτόν - « νέας διακυβέρνησης» , και κατά τα άλλα σπουδαίος…… στην κίνηση και στο ύφος αστέρας τόσο στις τηλεοπτικές του όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις του…( μα πόσες πρόβες στον καθρέπτη έχει κάνει….?), αυταπόδεικτα η τελευταία γραμμή άμυνας (ως πρόσωπο και μόνον) της αποτυχημένης κυβέρνησης του…….. (με πρόθυμη όλη την κοινοβουλευτική ομάδα να θυσιαστεί ……. ως να ναι ο τελευταίος Αυτοκράτωρ) αναμασά ως άλλο μοιραστικό την λέξη «μεταρρύθμιση» και ως ηθικός αυτουργός της κατάστασης που έχει περιέλθει ο Ελληνικός λαός κρύβεται πίσω από αυτήν με σκοπό τον εξαναγκασμό και άλλων θυσιών.



Λάκης …… τι να πρωτοπώ ….. έχει σίγουρα μελετήσει την θεωρία και την ψυχολογία του «όχλου».

Νομίζει……. Ότι πείθει …… από το χειροκρότημα που εισπράττει …… όμως παρά ανοίχθηκες Λάκη μου και σε πήραν χαμπάρι…. γιατί ζεις στην Ελλάδα…… και ο Ρωμιός -δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στον «όχλο»- δεν σηκώνει το υποκριτικό σου ταλέντο να γίνεται το μέσον κατευθυντήριων γραμμών για τον επηρεασμό συνειδήσεων.
Ο Λάκης ….Δεν δηλώνει …. Αλλά είναι “φιλοκαραμανληκός” ....δεν τον αγγίζει με τίποτα … έχουν πολλά κοινά … είναι και οι δύο ταλέντα υποκριτικήςαλλά κρύβονται και πίσω από τις λέξεις. Λέξεις όπως….. «σάτιρα» κύριε Λάκη που πίσω από αυτήν ξεσκίζεις όποιον προσωπικά δεν συμπαθείς αλλά και δείχνεις την….. δύναμη σου…… στους αριστερίζοντες εκπροσώπους μας στο κοινοβούλιο.

ΚΑΛΑ!!!........ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ????


Ο

ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ..... ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: