ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.6.08

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΚΥΠΡΟΥ



Γράφει ο/η Greek American News Agency
17.06.08
«Τραμπουκισμός» ΗΠΑ κατά Κύπρου

Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ενέκρινε το ψήφισμα (1818) για την ανανέωση της θητείας της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ στην Κύπρο, χωρίς καμία αλλαγή στο σημείο που γίνεται αναφορά στο Κοινό Ανακοινωθέν της 23ης Μαΐου, όπως ζητούσε η αμερικανική αντιπροσωπεία, η οποία δημιούργησε μια πρωτοφανή και σοβαρότατη εμπλοκή στη διαδικασία έγκρισης του ψηφίσματος για μερικές ώρες.
Συγκεκριμένα ύστερα από σφοδρές πιέσεις της Άγκυρας επιχείρησε να ανατρέψει στο παρά πέντε βασική και θεμελιώδη παράμετρο για τη μελλοντική λύση του Κυπριακού.
Στην ουσία επιχειρήθηκε να ερμηνευτούν με διαφορετικό τρόπο οι αναφορές στη συμφωνία της 23ης Μαΐου περί «συνεταιρισμού» και «δύο συνιστώντων κρατών».
Η απροκάλυπτη ενέργεια του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ενώ όλα τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας είχαν συμφωνήσει από την περασμένη Πέμπτη για τις τελικές διατυπώσεις, ήταν κυριολεκτικά κεραυνός εν αιθρία (σ.σ.: δεν έχει επιχειρηθεί ποτέ στα χρονικά του Συμβουλίου Ασφαλείας τέτοιου είδους παρέμβαση πριν από την ψηφοφορία) για τη Λευκωσία και την Αθήνα, αλλά και για τη βρετανική διπλωματία που, ως είθισται, συντάσσει τα προσχέδια ψηφίσματος.
Η απροσδόκητη ενέργεια της αμερικανικής διπλωματίας αιφνιδίασε ακόμη και τους... Αμερικανούς διπλωμάτες στον ΟΗΕ και έγινε μόλις ένα 24ωρο μετά τη συνάντηση της Κοντολίζα Ράις στο Παρίσι με τον Τούρκο ΥΠΕΞ και ενώ ήταν σε εξέλιξη η επίσκεψη Μπακογιάννη στην Κύπρο.

Για περισσότερα:http://www.greekamericannewsagency.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: