ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.6.08

Η «ΑΝΩ ΤΕΛΕΙΑ» ……..ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ…


Ο «Γιωργάκης» με μια δραματική απόφαση διέγραψε τον Κ. Σημίτη , μια κίνηση που δεν την είχε κάνει (αλλά πολύ θα το ήθελε) ούτε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου.
Δικαιωματικά λοιπόν ο «Γιωργάκης» κέρδισε την μετονομασία του σε «Γιώργος» βάζοντας έτσι και «άνω τελεία» στον πολιτικό του «πολιτισμό» δείχνοντας ηγετικές αλλά και αποφασιστικές τάσεις μέσα στο κόμμα του, που και αυτό είχε αρχίσει να πιστεύει στα «υποκοριστικά» των αντιπάλων τους .

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Γ. Παπανδρέου δεν έχει ηγετικές ικανότητες , αλλά δεν ευθύνεται αυτός γι αυτό.
Η σοσιαλδημοκρατία δεν μπορεί να ξεχωρίσει πλέον απο τον Νεοφιλελευθερισμό και τα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα όπως όμως και τα νεοφιλελεύθερα είναι σε ανοικτή κρίση.

Η ιδεολογία της αγοράς έχει ταυτιστεί με την ιδεολογία της εξαγοράς και της διαπλοκής . Σε αυτό το μοτίβο η Σοσιαλδημοκρατία δεν αποτελεί αντίθεση αλλά κομμάτι του βασικού φόντου.

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο Γιωργάκης ούτε ο Σημίτης , αλλά η έλλειψη πειστικής αντιπρότασης τόσο απο τα ηγετικά στελέχη όσο και απο το συνολικό ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιωργάκης δεν καταλάβαινε τι συμβαίνει τόσα χρόνια πρωτοκλασάτος υπουργός με το πλιάτσικο και την διαφθορα στο κόμμα του .
Δεν μπορεί να διαχωριστεί απο τα χειρότερα καιροσκοπικά στοιχεία του κόμματος του και περιμένει να τον εμπιστευθεί ο Ελληνικός λαός να του δώσει την Πρωθυπουργία;

Καλό παιδί είναι αλλά θα τον χρησιμοποιήσουν σαν μόστρα για να φάνε ότι δεν πρόλαβε να φάει η Ν.Δ. σκέφτεται ο κόσμος.

Το Πασοκ ξεκίνησε τις ιδιωτικοποιήσεις και το πλιάτσικο και κατέληξε να γίνει αφερέγγυο και μπαγιάτικο.

Η κρίση δεν έχει τέλος

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνούμε απόλυτα, δεν είναι όμως μόνον το «άτομο» Γιώργος είναι όλα αυτά που συνεπάγονται από τον «άνθρωπο» Γιώργο ως και μόνον μέσον αντίδρασης του με την απόφαση αυτή. Ως ηγέτης ΤΙΠΟΤΑ σαφώς .
Η κρίση δεν έχει τέλος ας αναμένουμε τον αγέννητο αρχηγό
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την προσπάθειά σου και μπορεί να ξανα επικοινωνήσουμε στο μέλλον.

Η αιτία ήταν η αναφορά σου σε θέματα σχετικά με την Φωκίδα και γιατί γενικά πιστεύω οτι κάνεις ενδιαφέρουσες αναρτήσεις.

Καλή συνέχεια