ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.6.08

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΑΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ


Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών, καθηγητής Παναγιώτης Χριστοδουλάκης, δήλωσε στο ΣΚΑΙ ότι μετά από διεξαγωγή ελέγχων σε 231 παραλίες διαπιστώθηκε ότι οι 53 ήταν ακατάλληλες, με κριτήριο την καθαρότητα των νερών, την ασφάλεια και την οργάνωση της ακτής.
Μεταξύ αυτών των ακτών είναι και ο Αστέρας Βουλιαγμένης, αν και οι κολυμβητές πληρώνουν ακριβό εισιτήριο.
Ο κ. Χριστοδουλάκης επισήμανε ότι στην Ανατολική Αττική δεν υπάρχει βιολογικός καθαρισμός και σε πολλές περιπτώσεις ούτε καν αποχέτευση.
Οι Γαλάζιες Σημαίες είναι μια αμαρτωλή ιστορία που πίσω της κρύβονται οικονομικά΄συμφέροντα.
Αναφέρουμε ενδεικτικά τον Αστέρα Βουλιαγμένης και την Βούλα ο οποίος διαθέτει γαλάζια σημαία επειδή έχει ξαπλώστρες και ανέσεις ενώ η παραλία του είναι ακατάλληλη από τις μετρήσεις που έχουν γίνει και έχει διαπιστωθεί μεγάλο ποσοστό κολοβακτηρίδιων καθώς επίσης και η Βούλα όπου καταλήγουν στη θάλασσα της λύματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: