ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.6.08

ΦΗΜΕΣ

  • Λέγεται στο πράσινο στρατόπεδο ότι η κόντρα των παπανδρεϊκών και πιο συγκεκριμένα μεταξύ Δ. Ρέππα και Χ. Καστανίδη (υπάρχουν και υπασπιστές), έχει ζουμί ακόμη και ίσως αναδειχθεί σε σημαντικότερη από αυτή των παπανδρεικών με τους υπολοίπους
  • Ο Σαρκοζί φέρεται να έχει πει στον Κ. Καραμανλή ότι θα ξανάρθει Ελλάδα, για διακοπές και μετά της συζύγου του αυτή τη φορά. Στο πρωθυπουργικό επιτελείο εξετάζεται το πως θα μπορέσει να αξιοποιηθεί καλύτερα επικοινωνιακά αυτή η επίσκεψη.
  • Σύμφωνα με δημοσιογραφική φημολογία ο Δημοσθένης Λιακόπουλος θα αναλάβει μεταμεσονύκτια ζώνη σε μεγάλο ιδιωτικό σταθμό.
  • Άλλη μια δημοφιλής φήμη είναι ότι στην ΝΔ αλλάξαν οι προτεραιότητες για τους γόνους των πολιτικών οικογενειών. Ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρείτο "έτοιμος" για να μπει στην κυβέρνηση, μετά από το θέμα με τα τιμολόγια της Siemens, την θέση του -σύμφωνα με την φημολογία- παίρνει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
  • Εντελώς ανυπόστατη η τελευταία φήμη: Η Πόπη Τσουκάτου, γυναίκα του Θόδωρου Τσουκάτου, ετοιμάζεται (ή ετοιμαζόταν) για την ίδρυση τράπεζας στην Ελλάδα με την υποστήριξη φίλων-επιχειρηματιών του άντρα της (μερικοί εκ των εμπλεκόμενων στην υπόθεση Siemens). Κι όμως τα παραπάνω δεν λέγονται απλά "στα καφενεία" αλλά γράφτηκαν μέχρι και σε εφημερίδες.

by http://www.apomesa.info/2008/06/blog-post_9927.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: