ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.08

ΟΙ "ΜΕΝ" ΚΑΙ ΟΙ "ΔΕΝ"........ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ

ΑΠΟ: GREEK AMERICAN NEWS AGENCY
http://www.greekamericannewsagency.com/



Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, η Βουλευτής και πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Άννα Διαμαντοπούλου, ο διευθύνων σύμβουλος και εκτελεστικός διευθυντής της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, ο γνωστός συνάδελφος και επιτελικό στέλεχος της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ κ. Αλέξης Παπαχελάς και ο επιχειρηματίας κ. Θωμάς (υιός Ιωάννη ) Βαρβιτσιώτης, πρόεδρος της γνωστής διαφημιστικής εταιρίας V+O που εξέδωσε και το σχετικό δελτίο τύπου για το μεγάλο deal μεταξύ Deutsche Telecom & OTE, ήταν οι "εκλεκτοί" προσκεκλημένοι στη συνεδριάση της περιβόητης Λέσχης Bilderberg που συνεδρίασε στη Virginia των ΗΠΑ από της 5 μέχρι και της 8 Ιουνίου 2008.

Όλα τα άλλα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα και φυσικά σε αυτή τη συνεδρίαση ποτέ δεν εμφανίστηκε -γιατί πολύ απλά δεν προσκλήθηκε- ο Ευάγγελος Βενιζέλος όπως ανεύθυνα διαδέδεται μέσω διαδικτύου από "σατυρικές" και μη, ιστοσελίδες.

Το Greek American News Agency σήμερα αποκαλύπτει την επίσημη λίστα συμμετοχών στη συνεδρίαση του της Λέσχης Bilderberg όπως αυτή δόθηκε σε ανώτερους κυβερνητικούς κύκλους σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή είναι η λίστα με όλες τις επίσημες συμμετοχές στην οποία φιγουράρουν όπως πάντα τα μεγαλύτερα ονόματα όλων των κυβερνήσεων αλλά και οργανισμών που έχουν διαδραματίσει μείζον ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις τα τελευταία 30 χρόνια με πρώτους τους Χένρι Κίσικγερ και Π Γούλφοβιτς.

Η συνεδρίαση του 2008 όπως θα διαπιστώσετε έχει αυξημένη την παρουσία Ρώσων επιχειρηματιών κάτι που λέει και αφήνει να εννοηθούν πολύ περισσότερα...Σε αυτή τη λίστα θα δείτε και τους Έλληνες που παρακολούθησαν τις εργασίες και την θεματολογία της αντζέντας της 3ημερης συνεδριάσης. ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: