ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.6.08

"ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ"..... ΠΩΣ ΝΑ "ΚΟΨΟΥΝ"





ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



Μετά από την καταγγελία μας την 14/6/2008 στην


ανάρτηση http://tolimeri.blogspot.com/2008/06/blog-post_5122.html επανερχόμαστε , αφού στα χέρια μας έχουμε την γνωμοδότηση του Ν.Σ.Κ. επί σχετικού ερωτήματος του ΥΕΝΑΝΠ το έτος 2006 όπου η απάντηση του Ν.Σ.Κ. (αφού έλεγξε τον νόμο) απάντησε στην αρμόδια Δ.Ο.Υ του ΥΕΝΑΝΠ ότι από το ΠΔ 200/93 ΠΡΕΠΕΙ να καταβάλλονται οι αποζημιώσεις αυθημερόν μετακίνησης εκτός έδρας στο προσωπικό ΛΣ.

Εύλογα ερωτηματικά δημιουργούνται...... πως είναι δυνατόν να εκδίδεται και να εφαρμόζεται μια εγκύκλιος από το ΥΕΝΑΝΠ και να θεωρείται υπεράνω του νόμου.


Μόνο υποψίες μπορεί να δημιουργεί μια τέτοια εγκύκλιος το χρονικό διάστημα που διανύουμε εν όψη παραδοχής και του κ. Αλογοσκούφη ότι θα προβεί σε αναθεώρηση του Προϋπολογισμού Η γνωμοδότηση που παραθέτουμε κατά το έτος 2006 προέκυψε καθώς οι πληροφορίες που έχουμε μας αναφέρουν ότι και κατά το έτος 2006 προέκυψε το ίδιο πρόβλημα λόγο έλλειψης χρημάτων στον προϋπολογισμό με αποτέλεσμα να μην καταβάλλονται τα δεδουλευμένα. Κατόπιν της γνωμοδοτήσεως δεν μπορούσαν να το αποφύγουν και και κατέβαλαν τα χρωστούμενα


Σήμερα επειδή έχουν περιέλθει στην ίδια κατάσταση μηχανεύονται εγκυκλίους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

bravo!!!!!!!!! wpitelouw kapois asxoleitai kai me emas toys enstooys poy den exoyme thn dynamh na antidrasoyme. einai mythos oti eimaste h elit. eimaste ta koroida