ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.6.08

Χαράς Ευαγγέλια για τους θαμώνες του "καφενείου" μας


ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕΤΖΗ....ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ.

http://kafeneio-gr.blogspot.com/2008/06/blog-post_6289.html
Ο καφές χαρίζει μακροζωία…

Ερευνα του Αυτόνομου Πανεπιστημίου της Μαδρίτης αναφέρει ότι οι μεσήλικες που απολαμβάνουν μερικά φλιτζάνια καφέ την ημέρα προφανώς έχουν μικρότερο κίνδυνο θανάτου από καρδιακή νόσο αλλά και κάθε αίτιο γενικότερα συγκριτικά με άτομα που δεν πίνουν καφέ.

Οι ερευνητές βασίστηκαν σε δεδομένα που συνέλεξαν από 41.736 άνδρες που είχαν πάρει μέρος στην έρευνα Health Professionals Follow-pu Study και 86.214 γυναίκες που είχαν πάρει μέρος στην μελέτη Nurses Health Study. Και οι δυο έρευνες είχαν ξεκινήσει το 1980 και περιοδικά εντοπίζονταν οι συμμετέχοντες και ερωτούνταν για την υγεία τους και τον τρόπο ζωής τους.

Μέχρι το 2004, 6.888 άνδρες και 11.095 γυναίκες είχαν αποβιώσει. Γενικά η κατανάλωση καφέ συσχετίστηκε με ελαφρώς μικρότερο κίνδυνο θανάτου από κάθε αίτιο και από καρδιαγγειακή νόσο ειδικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: