ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.6.08

ΣΟΥΡΛΑΣ " ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ........ΕΑΝ...."


Ο κ. Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ δήλωσε πριν απο λίγο στον ALPHA 989 " δεν αποκλείεται να αποδειχθεί εμπλοκή στελέχους της ΝΔ στο σκάνδαλο SIEMENS. Εάν αποδειχθεί θα φύγω απο την Νέα Δημοκρατία, αλλά όχι μόνον εγώ ....."

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Σουρλα η ηθικη δεν εχη μετρα και σταθμα ουτε χρειαζεται μεγαλοστομιες (ορα Τατουλης).Δεν χρεαιζεται να περιμενης φυγε και τωρα. Τα 1200000 ευρω ,για τα "σηματακια της Ερτ" δεν ειναι λεφτα του Ελληνα Πολιτη που κλεψανε οι εγκαθετοι σας;Αντι να περιμενης τα "μεγαλα" ξεκινα απο τα ψιλα εαν εχης κοτσια,
αλλιως ασε "μας τα ειπαν και αλλοι" επωνυμος Πολιτης - Μακρης Κωνσταντινος - costia.mc@gmail.com (στην διαθεση του εισαγγελεα σας)

Ανώνυμος είπε...

κώστα καλο το σχολιο ..έτσι έπρεπε να κανουν ολοι. πρεπει να μιλαμε και εμεις οι πολιτες με ονοματα. Οεισαγγελέας βέβαια ειναι για εμας τους απλους. αλλά ποσους θα βαλουν μεσα;