ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.6.08

Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ....... ΣΩΣΙΒΙΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ!!!

Posted by Anemos in


ΕΡΩΤΗΣΗ
-Ποιοί είναι οι υπεύθυνοι για την εκτόξευση της τηλεθέασης, κάθε φορά που προβάλλεται ένα τηλεοπτικό σκουπίδι;

ΕΥΚΟΛΟ...
-Είναι οι ίδιοι οι τηλεθεατές-ψηφοφόροι που εκλέγουν και τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Και ας σκεφθούμε και την δήλωση κατέχοντα συσκευή μέτρησης τηλεθέασης σε ρεπορτάζ της εποχής που αυτά τα μηχανάκια είχαν μπει στη ζωή μας... "Έχω δύο τηλεοράσεις. Στη μία, βλέπω ότι μου αρέσει. Στην άλλη, αυτή με το μηχανάκι, μία σοβαρή εκπομπή..." Λέτε να θεωρεί σοβαρά τα τηλεσκουπίδια;

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΣΩΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΜΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ-ΣΠΟΥΠΙΔΙΟΥ
"Μου κάνει εντύπωση το που μπορεί να φτάσει η τηλεόραση. Από περιέργεια παρακολουθώ!"

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
Στην ουσία πρόκειται για σκέψεις, που παρά τη γενικευμένη θεώρηση των πραγμάτων, στόχο έχουν αποκλειστικά όσους θεωρούν φασιστικό τον περιορισμό των αποφάσεων στους ενίοτε γνωρίζοντες. Κάτι που εκφράστηκε στην ανάρτηση ΕΦΙΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΣΠΟΡΟΣ ΣΚΕΨΗΣ
Ας σκεφτούμε μόνο, πως τρία με τρεισήμισι εκατομύρια ψήφοι, αρκούν να ανεβάσουν μία κυβέρνηση. Πιστεύουμε πραγματικά πως όσοι ακούνε τις συνήθεις δημαγωγίες των σύγχρονων πολιτικών μας και τελικά τους ψηφίζουν, είναι διαφορετικοί από αυτούς που παρακολουθούν τηλεοπτικά σκουπίδια, εγγυόμενοι τη συνέχιση παραγωγής τους;

Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στην ουσία, η πρόταση για περιορισμό του δικαιώματος ψήφου στους ενίοτε γνωρίζοντες, θα επρόκειτο να έχει παροδική ισχύ αφού στην πορεία ενός τέτοιου συστήματος, η παιδεία δε θα άφηνε πνευματικά κενά. Είναι όμως κάτι που θέλει χρόνο.
ΚΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ
Το σίγουρο όμως είναι, πως αν σήμερα ίσχυε ένας αντικειμενικός περιορισμός ψήφου, οι μισοί και πλέον Ρωμιοί, δε θα είχαν δικαίωμα ψήφου, ούτε για τα μισά ζητήματα...

Περισσότερα........ http://thorivox.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: