ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.6.08

ΤΟΥΣ .....ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ

by http://www.kalami.net/

Πυρόπληκτοι, χρήματα, η ''αξιοπιστία'' της Αθήνας και η διαίσθηση της Ομογένειας ΗΠΑ: Εντύπωση προκάλεσε η ασυνήθιστα μικρή προσφορά των Ομογενών για τους πυρόπληκτους του περασμένου καλοκαιριού, ειδικά στην Πελοπόννησο. Μαζεύτηκαν μόνο 3 εκατομ. δολάρια, παρά τις ''κινητοποιήσεις'' Αρχιεπισκοπής, ΣΑΕ, Ομοσπονδιών κά. Από αυτά, τα 3/5 προέρχονται από 2-3 δωρητές. Αρκετοί σύλλογοι και Οργανώσεις προτίμησαν να δώσουν απευθείας τις προσφορές τους, στους άμεσα ενδιαφερόμενους πυρόπληκτους. Η μικρή προσφορά της Ομογένειας, δεν οφείλεται στην έλλειψη ενδιαφέροντος. Κάθε άλλο. Μετά την τραγωδία και την έκκληση για οικονομική βοήθεια, ήρθαν στην μνήμη καταστάσεις του παρελθόντος, όπως με τα χρήματα για τους σεισμοπαθείς στην Καλαμάτα. Τώρα, σχεδόν έναν χρόνο μετά τις πυρκαγιές του 2007, επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία, που πιστοποιεί -για μία ακόμα φορά- την αναξιοπιστία του ελληνικού κράτους, ακόμα και στις εθνικές τραγωδίες.


ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ . ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ .....ΑΥΤΟ ......"ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ" .......ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: