ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.6.08

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ??......ΤΕΛΟΣ


Στη Μεγάλη Βρετανία αποφασίστηκε και επικυρώθηκε ότι μπορούν οι αστυνομικές αρχές να κρατήσουν 42 ημέρες οποιονδήποτε ύποπτο χωρίς να του έχουν απαγγείλει κατηγορία.
Όταν θεσπίζονται τέτοιοι νόμοι κατάφορης παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μάλιστα από χώρες που ευαγγελίζονται την λέξη ελευθερία, επιβεβαιώνονται οι φόβοι μας ότι ο «πολιτισμός» περνάει τέτοια κρίση που στη βάση του δεν έχει καμιά θέση ο άνθρωπος αλλά η προστασία της εξουσίας και η υποκρισία αυτής.
Ελπίζουμε οι πιθηκισμοί των θεσμικών οργάνων της χώρας μας να μην αποδείξουν τους κακούς μιμητισμούς τους για άλλη μια φορά.

Υ.Γ. ΜΕ 42 ΜΕΡΕΣ ΠΙΕΣΗ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΘΩΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕ ΕΝΟΧΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ.

2 σχόλια:

peripatitis είπε...

Νομικός δεν είμαι , αλλά η Τσέκου δεν είναι προφυλακισμένη εδώ και κανα 6μηνο , χωρίς να της έχουν αποδοθεί κατηγορίες ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ.
ΕΔΩ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ,ΑΝ ΤΟ ΘΕΣΠΙΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ .....ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ