ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.08

«ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ» ΑΝΤΕΧΟΥΝ………ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ!!!!!




150.000 αυτοκίνητα πέρασαν από τα δύο εθνικά δίκτυα μέχρι την Παρασκευή 13/06/08 για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Μάλιστα ανακοινώθηκε αύξηση της τάξης του 5% των εκδρομέων του τριημέρου από πέρσι, για την ίδια χρονική περίοδο
.


Το θέμα είναι ότι τέτοιου είδους μετρήσεις της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας εκλαμβάνονται ως βάση συμπερασμάτων για την λήψη αποφάσεων.

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε απάντηση (με συμπέρασμα) σε σχετικό ερώτημα του Κου Ανδρέα Ανδριανόπουλου διατελέσαντα Υπουργό επί κυβερνήσεων Μητσοτάκη ….
«Οι τιμές ανεβαίνουν γιατί υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα που αγοράζουν τα ακριβότερα προϊόντα. Πως μιλάμε πραγματικά για απλησίαστη ακρίβεια σε μία χώρα που ανεβαίνουν κατακόρυφα οι πωλήσεις καινούργιων (και πολυτελών μάλιστα) αυτοκινήτων, τα ακριβά μαγαζιά είναι πάντα γεμάτα και στις διακοπές δεν υπάρχει θέρετρο σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική που να μην πλημμυρίζει από Έλληνες επισκέπτες» (αρθρογραφία Ανδριανόπουλος Ιούνιος 2008…
περισσότερα: http://www.andrianopoulos.gr/0010000264)


Στην εποχή του «ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα» από μέρος των πολιτικών και δη κυβερνόντων με τα γνωστά «παπαγαλάκια» ,που η βενζίνη έχει φτάσει στο 1.30€/lt , που η κλιμάκωση των αυξήσεων αγαθών πρώτης ανάγκης έχει πάρει διαστάσεις ολοκληρωτικού πολέμου, που…….,που…..,που……, το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα,
-μέσω των «στατιστικών» για την λήψη κάθε φορά νέων μέτρων από το Υπουργείο Οικονομίας με σκοπό την αύξηση των εισπράξεων του κράτους, από τους μισθωτούς και συνταξιούχους-,…… ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ … …….ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ …ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ???..... ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ…. ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΑ.



Υ.Γ. Ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομίας: 1.5 δις € η μαύρη τρύπα στα έσοδα του κράτους. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: