ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.6.08

ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΙΜΒΡΟ & ΤΕΝΕΔΟ


Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Της Μαρίας Δεληθανάση
Το Συμβούλιο της Ευρώπης ζητεί από την Τουρκία τη λήψη άμεσων μέτρων για προστασία και ενίσχυση του ελληνικού πληθυσμού
Ενα αρχαίο λιμάνι (αυτό του Κάστρου) καταστράφηκε για να δημιουργηθεί μια σύγχρονη προβλήτα. Ενα παλιό ελληνικό χωριό (Πύργος) καταστράφηκε για να δημιουργηθεί ο παραθεριστικός οικισμός του τουρκικού υπουργείου Δικαιοσύνης. Ενα καινούργιο κτίριο δημοτικού σχολείου (στους Αγίους Θεοδώρους) δεν πρόλαβε να λειτουργήσει, διότι η ολοκλήρωσή του συνέπεσε με την υπερψήφιση «διά βοής και άνευ ουδεμίας αντιδράσεως» στην τουρκική Εθνοσυνέλευση το 1964 του νόμου για οριστικό κλείσιμο των ελληνικών σχολείων στην Ιμβρο και την Τένεδο. Σήμερα χάσκει εγκαταλειμμένο, όπως και όλα τα άλλα σχολικά κτίρια.
Οι εικόνες είναι γνωστές σε όσους προέρχονται από εκεί. Ομως, την Παρασκευή 27 Ιουνίου θα γίνουν γνωστές στο μεγαλύτερο μέρος του «δυτικού κόσμου». Εκείνη την ημέρα παρουσιάζεται στη θερινή σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης η έκθεση της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου με τίτλο: «Gokceada (Ιμβρος) και Bozcaada (Τένεδος): διαφύλαξη του διαπολιτισμικού χαρακτήρα των δύο τουρκικών νησιών ως μοντέλο συνεργασίας Τουρκίας και Ελλάδας για το συμφέρον των άμεσα ενδιαφερομένων». Συντάκτης της ο Ελβετός βουλευτής Andreas Gross από τη Σοσιαλιστική Ομάδα. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν τα δύο νησιά, μίλησαν με εκπροσώπους των κοινοτήτων στην Αθήνα, με τις τουρκικές αρχές στα νησιά και την Αγκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: