ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.6.08

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ.......ΚΡΑΤΟΣ!



Οι πολίτες της σεισμόπληκτης Ηλείας και Αχαΐας δεν είναι ικανοποιημένοι με το ...αλαλούμ των πρώτων ημερών, και έχοντας την εμπειρία εγκατάλειψης τους από το υποσχόμενο Κράτος για επανορθώσεις από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού , δικαιολογείται η δυσπιστία τους, καθώς και τα εύλογα παράπονα τους. Η ελπίδα να διορθωθούν τα πράγματα βέβαια είναι ευχή όλων μας , βλέποντας όμως όλα τα στραβά αλλά και ....την κατ εξακολούθηση ληστεία των Ελλήνων πολιτών με τελευταίο και κορυφαίο..... την σύσταση του κτηματολογίου καλοκαιριάτικα για να εισπράξουν οι αποτυχημένοι διαχειριστές του Υπουργείου Οικονομίας τα 35€ και να κλείσουν μέρος της τρύπας του προϋπολογισμού τους ,η ελπίδα είναι μάλλον μακριά.

Ζητείται σοβαρό και αποτελεσματικό κράτος για την βελτίωση των συνθηκών ζωής των έρμων πολιτών αυτής της χώρας που μόνον υποχρεώσεις έχουν έναντι του κράτους που δεν κάνει τίποτα για την "ακρίβεια" ,την βελτίωση του "ανταγωνισμού",την "αισχροκέρδεια", την βελτίωση των παροχών υπηρεσιών υγείας,παιδείας,ασφάλειας.

Για αυτήν την κυβέρνηση όλα τα παραπάνω .....είναι άγνωστες λέξεις.... όπως και η λέξη "ενδιαφέρομαι"....την αντικατέστησε με το "εμπαίζω" !!!!!!

Ο

ΕΝ ΔΙΑΣΤΆΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: