ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.6.08

ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Η


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Η ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΩΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΗΝ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΠΑΛΙ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩΝ ΑΚΟΥΣΩΝ 80.000.000 ( ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΣΟ ) ΣΕ ΡΕΥΜΑ.ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

2 σχόλια:

Άνεμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Άνεμος είπε...

Θεωρώ πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κατεβάζει διακόπτες. Οι διακόπτες ανήκουν σε αυτούς που τους πληρώνουν... όχι στον κάθε συνδικαλιστή πατερίτσα της εξουσίας, ο οποίος όλως τυχαίως ανήκει και σε κάποιο κόμμα της εξουσίας στην οποία υποτίθεται πως πρέπει να αντιταχθεί…