ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.08

"ΑΝΑΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ <ΑΝΕΜΟ> http://thorivox.blogspot.com/ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ"

ΑΝΑΡΤΗΣΗ " Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ Η……… ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ

Ο "ΑΝΕΜΟΣ" ΕΙΠΕ:
Πάντως, τα αμερικανάκια που είναι ενεργά μέλη καταναλωτικών οργανώσεων, πετυχαίνουν απ' ότι ξέρω καποια πράγματα.Όσον αφορά σε αυτόν τον κύριο δεν τον ακούω τελευταία αφού έχω πετάξει την τηλεόραση, αλλά γενικά είναι τόσο γνωστός δημοσιογράφος, που δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος.Προφανώς σε μια εποχή που όλα αγοράζονται, οι δημοφιλείς δημοσιογράφοι είναι ΟΛΟΙ όργανα συμφερόντων.Φαντάζομαι πως εξασκούν κάτι σαν "πληρωμένη δημοσιογραφία".Εξ' άλλου η πληρωμένη δημοσιογραφία είναι κάτι που το μαθαίνουν από τα πρώτα τους βήματα, αφού στο μέσο που θα κληθούν να εργασθούν την πρώτη φορά, καλούνται να υπερασπιστούν τη "γραμμή" του και μόνο αυτή, άσχετα των ιδεών τους.Τώρα το να περιμένει κανείς να τύχει δημοσιογράφος, που να αντιμετωπίζει ένα θέμα με βάση το τι λέει η καρδιά του, όταν σε όλα τα ΜΜΕ εργάζονται κάθε ιδεολογίας άνθρωποι, μάλλον είναι ζαριά με τις πιθανότητες εις βάρος του παίκτη.Επομένως, καλύτερα μακρυά τους.Γιατί μπορεί και να πειστούμε τελικά. Είναι καλά εκπαιδευμένοι σε αυτό. Τραγικό επάγγελμα έτσι; Να προσπαθείς να πείσεις κάποιον για κάτι που δεν πιστεύεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: