ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.08

SOS Η ΓΚΙΩΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ SOS (ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕΤΟ)






Πηγή: Routes.gr,


Η ΑΕΜ ΒΩΞΙΤΕΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!!!!!!!

Η Γκιώνα κινδυνεύει



Ο εφιάλτης των καταστροφικών παρεμβάσεων στα βουνά μας δεν έχει τέλος.
Σα να μην έφτανε η τεράστια καταστροφή του περιβάλλοντος των βουνών της Στερεάς Ελλάδας από την επιφανειακή εξόρυξη βωξίτη και ασβεστόλιθου, κάποιοι θέλουν να εκμεταλλευτούν ότι απέμεινε. Έτσι, ένα από τα τελευταία «καταφύγια» κατασκήνωσης ορειβατών και αναρριχητών, η Βαθιά Λάκκα στην Γκιώνα, έγινε στόχος οικονομικής εκμετάλλευσης και ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες διάνοιξης δρόμου μέχρι εκεί. Οι εργασίες αυτές συνεχίζουν τον δρόμο που έρχεται από την Καλοσκοπή και τερμάτιζε σε πλάτωμα όπου οι αναρριχητές άφηναν τα αυτοκίνητα προκειμένου να ανέβουν στην Βαθιά Λάκκα.
Πιστεύουμε ότι η ορειβατική κοινότητα πρέπει να δράσει άμεσα, με όλα τα νόμιμα μέσα, για να σταματήσουν τα έργα. Μπορεί να μην υπήρχαν μπουλντόζες επί τόπου όταν τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σε σχετική σελίδα και να δίνουν την εντύπωση ότι οι εργασίες σταμάτησαν, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψουν. Κάποιος έχει συμφέροντα στην περιοχή και πρέπει να τον σταματήσουμε πριν να είναι αργά. Ας κινητοποιηθούν οι σύλλογοι, όχι όμως με ευχολόγια ή απλές ανακοινώσεις. Έχουν μέλη τους δικηγόρους, μηχανικούς, δασολόγους και άλλους που μπορούν να προσφέρουν πραγματικό έργο. Από την άλλη, η Νομαρχία Φωκίδας πρέπει να απαντήσει στα ακόλουθα:
Ποιος και γιατί εκτελεί τα έργα;
Ποιοι αρμόδιοι φορείς του έδωσαν άδεια για τα έργα αυτά;
Ακόμη και αν έχουν εκδοθεί σχετικές άδειες, εμείς πρέπει να αντιδράσουμε για την διακοπή των εργασιών. Και η αντίδρασή μας πρέπει να είναι άμεση και δυναμική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: