ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.7.08

ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ....Ο "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΝ" ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΝ

Πηγη: ALPHA
ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου..... -η οποία είχε αναφορά στις καταγγελίες του Συνδικαλιστικού Οργάνου του Πυροσβεστικού Σώματος και συγκεκριμένα στην έλλειψη προσωπικού της πυροσβεστικής Υπηρεσίας της οποίας την παρούσα περίοδο η δύναμη της είναι μικρότερη από την οργανική της σύνθεση-.....


είπε: "... και διπλάσιους να είχαμε πάλι οι συνδικαλιστές θα ζητούσαν και άλλους..... αυτή την στιγμή οι οργανικές θέσεις είναι καλυμμένες με τους υπό εκπαίδευση πυροσβέστες......και προσεχώς θα είναι σε ενέργεια όταν περατώσουν την εκπαίδευση τους....."




ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ..........ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ...... ΕΝ ΟΨΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ..........ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ!!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: