ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.7.08

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΡΧΗΣ ΖΟΡΜΠΑ


Σας αποστέλλουμε την υπ' αριθμ. 14451/720 Ερώτηση και Αίτηση ΚατάθεσηςΕγγράφων που είχε κατατεθεί από τις 17-6-08 στη Βουλή σχετικά με επίσημηεπιστολή του Προέδρου του Διεθνούς Οργανισμού Αντιμετώπισης ΟικονομικούΕγκλήματος με την οποία εγκαλεί τον Υπουργό Οικονομικών κ. Αλογοσκούφηγια την _με ευθύνη του_ (και όχι με ευθύνη της Αρχής, όπως ο τελευταίος επικαλείται παραπλανητικά στα ΜΜΕ) απαξίωση και υπονόμευση της ΕθνικήςΑρχής για την Καταπολέμηση Νομιμοποίησης Εσόδων από ΕγκληματικέςΔραστηριότητες, δηλ. της Αρχής Ζορμπά.
Ο Υπουργός παραβιάζοντας τον Κανονισμό της Βουλής δεν απάντησε. Λίγοκαιρό αργότερα καρατόμησε με αυταρχισμό τον κ. Ζορμπά καταργώντας τηνανεξαρτησία της Αρχής.
Επιβεβαιώνεται ότι υπήρχε από την αρχή σχέδιο απαξίωσης, υποβάθμισης καιχειραγώγησης της Αρχής, που παύει πια να είναι ανεξάρτητη καιμετατρέπεται σε μία απολύτως εξαρτημένη υπηρεσία του Υπουργείου, όπου μετην συμβολή συγκεκριμένων εισαγγελικών λειτουργών επιδιώκεται από τηνΚυβέρνηση το πλήρες κουκούλωμα όλων των υποθέσεων διαφθοράς καιπαράνομης συγκέντρωσης πλούτου στα χέρια ολίγων "εκλεκτών" εις βάρος του συνόλου της Ελληνικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: