ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.7.08

Βρίσκουν στο ίντερνετ φάρμακα για τις αμβλώσεις


ΑΠΟ: ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ

Το διαδίκτυο χρησιμοποιούν γυναίκες σε χώρες όπου οι αμβλώσεις είναι απαγορευμένες για να βρουν φάρμακα που προκαλούν αποβολή του εμβρύου.
Γυναίκες από τη βόρειο Ιρλανδία και άλλες 70 χώρες με αυστηρή νομοθεσία για τις αμβλώσεις χρησιμοποιούν το ίντερνετ για να βρουν τα φάρμακα.
Σύμφωνα με έρευνα σε 200 γυναίκες του "Women on the Web", το οποίο χορηγεί παρόμοια φάρμακα σε διάφορες χώρες, το 58% δήλωσε ευγνώμων που κατάφερε να κάνει άμβλωση έστω και με αυτόν τον τρόπο ενώ το 31% ένιωσε ιδιαίτερο άγχος όμως βρήκε ότι η εμπειρία ήταν "ανεκτή".
Μετά τη λήψη των φαρμάκων το 11% των γυναικών χρειάστηκε εγχείρηση.
Το 8% των γυναικών που παραγγέλνουν παρόμοια φάρμακα τελικά δεν τα χρησιμοποιούν.
Το "Women on Web" διαθέτει τα φάρμακα μόνο σε γυναίκες που ζουν σε χώρες με αυστηρή νομοθεσία για την άμβλωση και σε όσες είναι έγκυες λιγότερο από 9 εβδομάδες.
Ωστόσο πολλές οργανώσεις ισχυρίζονται ότι αν και το "Women on the Web" είναι ένας αξιοπρεπής οργανισμός που προσπαθεί να αποτρέψει τους θανάτους από τις μη ασφαλείς μεθόδους άμβλωσης, ωστόσο ωθεί τις γυναίκες στην παρανομία ενώ πολλές από τις γυναίκες δεν έχουν την υγειονομική περίθαλψη που θα έπρεπε να έχουν σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: