ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.7.08

ΟΙ "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ" ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ....."ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΑ";;










Εχθές τελέστηκε για άλλη μια φορά το έγκλημα στην επιβίωση μας με την τεράστια καταστροφή δασικής έκτασης από την πυρκαγιά στα Δερβενοχώρια.


Όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος Δερβενοχωρίων κος Παναγιωτίδης η πυρκαγιά οφείλετε σε εμπρησμό. Η καταγγελία του δημάρχου, εκφράστηκε μετά από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που εντόπισαν άτομα μέσα στο δάσος την στιγμή που είχε εκδηλωθεί η πυρκαγιά ενισχύθηκε από τον ηγούμενο της μονής του Αγίου Μελετίου που κινδύνευσε κατά την διάρκεια των πυρκαγιών (μονή του 11ου αιώνα), ο οποίος δήλωσε ότι έχει δεχθεί απειλές από εταιρεία Πηγής Εναλλακτικής Ενέργειας και συγκεκριμένα από Εταιρεία που στην περιοχή πάνω από το μοναστήρι θέλει να εγκαταστήσει ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ και η μονή αποτελεί τροχοπέδη στα σχέδια της . πηγή ΣΚΑΙ radio.


ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ http://tolimeri.blogspot.com/2008/07/blog-post_5097.html. ΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.


ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΜΕ «ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ» ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΥΣ «ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ» ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ……………….


ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ «ΘΕΩΡΙΩΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ» ....

ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ………….. ΕΙΛΩΤΕΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: