ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.7.08

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ "ΠΟΡΙΣΜΑ" ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

Διαβιβάστηκε στη Βουλή από το υπουργείο Δικαιοσύνης το πόρισμα των Εισαγγελέων Πρωτοδικών Αθανασίου και Ράϊκου σχετικά με την υπόθεση Ζαχόπουλου. Στη δημοσιότητα δόθηκε μόνο το διαβιβαστικό των δύο εισαγγελέων, ενώ το πλήρες πόρισμα θα δοθεί σε όλα τα κόμματα προκειμένου να λάβουν γνώση για το ακριβές περιεχόμενο του.

Το πόρισμα αφορά τη διοικητική και οικονομική διαχείριση την περίοδο 2001-2006 του υπουργείου Πολιτισμού, ενώ από τις τέσσερις περιπτώσεις για τις οποίες έγινε προκαταρκτική εξέταση, διαπιστώνονται «σοβαρές ενδείξεις τελέσεως αξιόποινων πράξεων σε βάρος υπουργών» σε ότι αφορά τις επιχορηγήσεις του Υπουργείου Πολιτισμού από τον Ειδικό Λογαριασμό, οι οποίες αφορούν τα επιδόματα των υπαλλήλων του υπουργείου.

ΟΙ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ" ;;;;;; ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ.....ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΥΠΠΟ;;;;;; Ή ΚΑΙ ΚΑΛΑ .....ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ;;; ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ;;;;

ΚΑΛΑ!!! Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ...ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: