ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.7.08

"Το σκοταδι δεν θα κρύψει το Φως "

ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΑΒΑΜΕ ΣΤΟ email ΜΑΣ
Γράφει ο ΙΑΣΩΝ

Ενώ έχει αποδειχθη διαχρονικώς, εκ των ιστορικών γεγονότων -διεθνώς και εντοπίων- πλέον, ότι ειναι η ολοκληρωτική αρνησις της Δημοκρατίας, το σταλινικό ΚΚΕ, επιμένει να εμφανίζεται ως το απαύγασμα αυτής.. Η δογματική, εξωπραγματική, μισάνθρωπος ηγεσία του, εξακολουθεί να διατηρεί άταφο το όζον πτώμα του θανόντος κομμουνισμού. Να οργανώνει «μνημόσυνα» για τα ‘’60 χρονα’’ των συμμοριων του ‘’Δημοκρατικου Στρατου της Ελλαδας’’ και «συγκινησιακά ανταμώματα» για τα «90 χρονα» του κομματος του εγκληματος και της προδοσιας κατα Γεωργιο Παπανδρεου. Όλοι τους, θλιβερές σκιές στο νεκροταφείο της ματωμένης ιστορίας τους, αμετανόητοι, μισητικοι, δουλοποιοί προσπαθούν να κρύψουν στο σκοτάδι, της διεστραμμένης λίθινης ιδεολογίας του μίσους και της βίας, το Φως της αλήθειας.

Όμως στην πλέον πρόσφατη συνεντευξι του ο Λεωνίδας Κύρκος στις 3/12/2006 διευκρινίζει για το ΚΚΕ και τον ΔΣΕ «...Και είδα ότι όλοι αυτοί, ας μην τους πω όλους, ήταν περιτρίμματα. Με πιάνει τρόμος άμα σκεφτώ ότι π.χ. αν νικούσε τότε η επανάστασή μας θα είχαμε πρωθυπουργό τον Μάρκο, έναν γελοίο άνθρωπο -τον είδα από κοντά και κατάλαβα τι γελοίος άνθρωπος ήταν- θα είχαμε υπουργό Οικονομικών τον Μπαρτζώτα, θα είχαμε υπουργό της Παιδείας π.χ. τον Στρίγγο, θα είχαμε υπουργό των Εσωτερικών τον άλλον, τον ανεκδιήγητο άνθρωπο που ήρθε από την Κρήτη, τον Βλαντά, ο οποίος ήταν για την εποχή εκείνη ένας ήρωας για τη νεολαία, γραμματέας της νεολαίας κ.τ.λ. Άνθρωποι γελοίοι, χωρίς καμιά παιδεία για να παίξουν έναν ουσιαστικό ρόλο, σαν αυτόν που φιλοδοξούσαν να παίξουν. Κι όμως εκείνη την εποχή, σας επαναλαμβάνω, τους έβλεπα τους ανθρώπους αυτούς σαν γίγαντες.»

Και δεν είναι ο μόνος ανανήψας. Ο Λεωνίδας Τζεφρώνης - γραμματεύς της ΕΠΟΝ Σπουδάζουσας του ΚΚΕ , μέλος του ΔΣΕ, γνωστός και από την μυθιστορηματική του απόδρασι από τις φυλακές των Βούρλων την 17η Ιουλίου 1955 - αφηγείται στο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, ‘’Μαρτυρίες για τον εμφύλιο και την Ελληνική αριστερά’. «...Έγραψα κάποτε σ’ ένα άρθρο μου στην Αυγή ότι ευτυχώς που δεν νικήσαμε τον Δεκέμβριο και ευτυχώς που ηττηθήκαμε και στον Εμφύλιο. Γιατί αν νικούσαμε και δημιουργούσαμε εδώ στην Ελλάδα τη λεγόμενη λαϊκή δημοκρατία σήμερα θα είμαστε χειρότερα απ’ ότι είναι οι Ρουμάνοι, οι Βούλγαροι, και οι Αλβανοί..»

Στο ίδιο βιβλίο (σελίς 540) ο Στέλιος Γιατρουδάκης, έτερος ομοϊδεάτης αντάρτης του ΔΣΕ στη «διμοιρία καταστροφών» εν συνεχεία , «πολιτικός επίτροπος Αθήνας», εκπαιδευθείς στη «Σχολή Πολιτικών Επιτρόπων» του ΚΚΕ στο Βίτσι, απαντά ως εξής. «..Τι θα κάναμε αν κερδίζαμε? …δεν είναι καθόλου δύσκολο να απαντηθεί. Μπορούμε να πούμε , χωρίς ενδοιασμούς , ότι θα φτιάχναμε ένα καθεστώς παρόμοιο μ’ εκείνα που δημιουργήθησαν σε όλες τις νεοσύστατες λαϊκές δημοκρατίες της Ανατολικής Ευρώπης μετά τον τερματισμό του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Όταν μάλιστα οι ηγεσίες του ΚΚΕ ήταν πάντοτε εξαρτημένες από το κράτος και το κόμμα ‘’οδηγό’’ ». Ενώ εξ’ισου ειλικρινής και αποκαλυπτικός, ο Πάνος Δημητρίου, πρόσφυγας στη Τασκένδη, υπεύθυνος του ιδεολογικού τομέως του ΚΚΕ, καταμαρτυρεί (σελίς 473,474) «..Το ΚΚΕ είχε περιέλθει σε μια κατάστασι πλήρους εξάρτησης. Τίποτα δεν γινόταν εάν δεν υπήρχε η έγκριση των Σοβιετικών....Από τότε χάθηκε κάθε αυτοτέλεια. Κι αυτό φάνηκε πολύ καθαρότερα με την ολομέλεια που αποφάσισε για το Μακεδονικό πρόβλημα, με την απόφαση για πλήρη αυτοδιάθεση μέχρι αποχώρησης της Μακεδονίας.»

Σημερα (5/07/2008) ο Σταλιν της Ελλαδος , ο Παπας του Βατικανου στον Περισσο, οι Αλαθητοι και οι αδιαφθοροι, που μονο αυτοι εκφραζουν ως εξ επιφοιτησεως του αγιου πνευματος, την’’ ορθη πολιτικη σκεψη’’ στο πλαίσιο του 17ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου, θα αποκαλυψη πλάκα της ΚΝΕ για το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας στο χωριό Πύλη.. βαδίζοντας στα χνάρια της ηρωικής πάλης του ΔΣΕ ‘’

Η ίδια ξύλινη γλώσσα. Το ταξικό μίσος , οι απεργίες , η διαλύσις του κράτους. Καμμια ενοχή για τα θυματα τότε. Ουδεμία συγγνώμη σήμερα. Σταθερή πορεία μίσους και καταστροφής.Προκλητικη συμπεριφορα των θυτων απεναντι των θυματων . Στις εκατομβες των ειδεχθως βασανισθεντων απο τα πρωτοπαλληκαρα του ΚΚΕ - μεχρι του λυτρωτικου θανατου - θυματων με ονοματα και διευθυνσεις. Οσων και οπως ευρεθησαν. Αλλα και τοσων αλλων, που δεν γαληνεψαν ποτε. Παντοτινα αγνοουμενοι, σε αγνωστους ταφους σε χαραδρες φαραγγια και νταμαρια.. Θυματα του τυφλου εγκληματικου κομμουνιστικου μισους, στην επαναστατικη διαδικασια για την κατακτησι της λαικης εξουσιας χωρις εκλογες, οπως την διακηρυσσει διαχρονικα και την ακολουθει και στο σημερινο προγραμμα του το κκε

Η απάντησις βεβαίως, στην προκλητική διαστρεβλώσι της ιστορίας, ευτυχώς έχει δοθεί και καταγγελθεί επανειλημμένως από στόματος παλαιών συντρόφων του ΚΚΕ .Αφού η «δημοκρατικιά» μουγκαμάρα και αφωνία δεν επιτρέπει στους νέο-πολιτικούς μας να αρθρώσουν αντίλογο, ούτε στα ψεύδη, ούτε και στις στασιαστικές, εμφύλιο-πολεμικές απόψεις της ΓΓ του ΚΚΕ. Ενώ, ο τύπος, τα ΜΜΕ, οι δημοσιογράφοι, «ιστορικοί και εκπαιδευτικοί» του κοινού, σαλπίζουν μόνο τις αριστερές αυταπάτες,.

Αντιγράφω, λοιπόν μίαν ακόμη, από το βιβλίο-ομολογία, «Ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι» του Τάκη Λαζαρίδη, καταδικασμένου σε θάνατο στη δίκη Μπελογιάννη τον Φεβρουάριο του 1952, ο οποίος τελικώς έτυχε χάριτος επειδή ο πατέρας του είχε εκτελεστή από τους Γερμανούς και η μητέρα του είχε καταδικαστή σε ισόβια από Βουλγαρικό στρατοδικείο.Τα κομματικά έντυπα της εποχής είχαν επαινέσει τον Τάκη Λαζαρίδη γιατί «..υπερασπίστηκε με επαναστατική συνέπεια και αδιαλλαξία την τιμή και την υπόληψη του κόμματος» Εξομολογείται , ο Τάκης Λαζαρίδης με ειλικρίνεια και γενναιότητα που σπανίζει.:

« ..Όλοι μας μέλη και στελέχη του ΚΚΕ έχουμε μερίδιο ευθύνη . Γιατί σtη δράση τους οι ηγέτες του ΚΚΕ είχαν τη δική μας υποστήριξη και ανοχή χωρίς την οποίαν δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.Μας εξέφραζαν και μας εκπροσωπούσαν. Είμαστε συνυπεύθυνοι για όλα.Για τα φοβερά εγκλήματα του Στάλιν. Για τις δίκες της Μόσχας και τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως. Για τις εκτελέσεις μυριάδων ανθρώπων.Για το φοβερό ζυγό που επιβλήθηκε στο μεγάλο ρωσσικό λαό.Κai για τον βαρύτερο ακόμη ζυγό που επιβλήθηκε σε τόσες χώρες της ανατολικής και κεντρικής Ευρώπης...Κι είμαστε ειδικότερα συνυπεύθυνοι για τα δεινά που έπληξαν την πατρίδα μας και τόσο σημαντικά καθυστέρησαν την οικονομική και κοινωνική της πρόοδο. Για τον Δεκέμβρη και τον Εμφύλιο.Για το αδικοχαμένο αίμα των συντρόφων μας αλλά και των αντιπάλων μας. Για την Ελένη Γκατζογιάννη και τις άλλες μαρτυρικές μανάδες της Ηπείρου.Και για τις αδιάκοπες όσο ηλίθιες προσπάθειες μας να μετατρέψουμε την πατρίδα μας σε σοβιετικό προκτετοράτο..»

Αληθεια. Στοιχειώδης επίγνωση της ανεπανόρθωτης Εθνικής καταστροφής. Της εκτάσεως του εγκλήματος που προκάλεσε διαχρονικώς στην Ελλάδα το ΚΚΕ. Θα είχαν θέσει εκτός πολιτικού βίου στην σύγχρονη Ελλάδα και το όνομα και το αιμοσταγές σφυροδρέπανο.Οπως είναι ηδη στη συνειδηση του Ελληνικου Λαου. Ασημαντο μονοψηφιο ποσοστο.
Πλειοψηφια στο μισος και την καταστροφη.Μειοψηφια στην Κοινωνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: