ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.7.08

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΣ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΣ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ.
Πηγή ALPHA (ΣΑΝΤΑΜΟΥΡΗΣ)

"Κύριε Πρωθυπουργέ ..όπως γνωρίζετε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια η Ελλάδα και η χώρα σας σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών έχουν δεσμευτεί σε διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών με αντικείμενο το θέμα της ονομασίας. (στην πρώτη παράγραφο αναφέρεται και η σχετική απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας 817)....
Τις περασμένες εβδομάδες ο ειδικός απεσταλμένος του Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών κος Νίμιτς παρουσίασε ιδέες που θα μπορούσαν να δώσουν ώθηση στις διαπραγματεύσεις
Λυπάμαι που επιλέξατε αυτή ακριβώς την κρίσιμη στιγμή για να στείλετε την Επιστολή της 10ης Ιουλίου....
Η Ελλάδα από το 1993 έχει επιδείξει καλή θέληση ώστε υπό την αιγίδα του ΟΗΕ να επιτευχθεί αμοιβαία αποδεκτή λύση στο ζήτημα της ονομασίας. Αυτό ανταποκρίνεται στην εντολή των σχετικών αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών , αλλά και στην επιθυμία των κρατών που συμμετέχουν στους Ευροατλαντικούς και Ευρωπαϊκούς θεσμούς".
(ξεκαθαρίζει ο Κος Καραμανλής ότι αντικείμενο της διαβούλευσης μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων στα ΗΕ είναι το όνομα)

Παρακάτω αναφέρει....... ".. Δεν υπάρχει Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα ,ποτέ δεν υπήρξε, κάθε αντίθετος ισχυρισμός είναι απολύτως αθεμελίωτος και πολιτικά υποκινούμενος
χωρίς σεβασμό στην ιστορική πραγματικότητα της περιοχής.
'Όσον αφορά "περιουσιακά ζητήματα" οιοσδήποτε θα μπορούσε να κάνει χρήση της δυνατότητας νομίμου προσφυγής στα δικαστήρια ,περιλαμβανομένου του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Στρασβούργο."

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΥΣΙΏΔΗ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΣ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΗΓΕΤΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά Κωστάκη, η επιστολή απάντησης, είναι απάντηση ανθρώπου φοβισμένου, να μην πω χεσμένου.
Στείλε σ' αυτόν τον Αλβανοσλαυοβούλγαρο λεχρίτη, δυόμιση κιλά ροδάκινα από τον κάμπο της Εδεσσας και ευχαρίστησέ τον, για τον κόπο που έκανε να σου γράψει αυτές τις παπαριές.