ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.7.08

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΕΣΩ....ΔΙΕΘΝΟΥΣ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ"








Μία από τις τρεις σχολές του ιδιωτικού πανεπιστημίου των Σκοπίων,πρόσφατα άνοιξε παράρτημα στη βρετανική πρωτεύουσα, και θα λάβει το όνομά του Μεγάλου Αλεξάνδρου!


Το Eυρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της ΠΓΔΜ, το πρώτο ιδιωτικό πανεπιστήμιο της χώρας το οποίο άνοιξε τις πύλες του την 1η Ιoυνίου του 2005, επεκτείνει τη δράση του εκτός συνόρων.

Μετά από διαπραγματεύσεις αγόρασε το Κολέγιο του Ουεστμίνστερ στο Λονδίνο, ενώ ήδη φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Οξφόρδη.
Στο βρετανικό παράρτημα του σκοπιανού εκπαιδευτικού ιδρύματος θα λειτουργήσουν τρία τμήματα: το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών με την ονομασία «Αγιος Νικόλαος», το Τμήμα Πληροφορίας και Τεχνολογίας με την ονομασία «Αλέξανδρος ο Μακεδών» και το Τμήμα Τέχνης και Σχεδίου με την ονομασία «Φίλιππος Β’».

Η συμφωνία της συγχώνευσης των δύο Πανεπιστημίων προβλέπει ότι οι περίπου 1.000 φοιτητές και 20 καθηγητές του κολεγίου θα αποτελούν πλέον μέρος του Πανεπιστημίου EURM.
Σημειώνεται ότι από το 2005 το EURM αποτελεί μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Κολεγίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (IACBE),

1 σχόλιο:

Άνεμος είπε...

Και στον αντίποδα, όπως φαίνεται κι από την επίσημη ιστοσελίδα του, ( www.auth.gr ) το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο, αντικαθιστά στο σήμα του, τη μορφή του μεγαλύτερου μακεδόνα φιλόσοφου, με αυτή του αγίου Δημητρίου...
Όσο συνεχίζεται η Ρωμαιοποίηση των Ελλήνων, τόσο οι ανιστόρητοι θα βάζουν χέρι στην ιστορία της Ελλάδος...
Α! μου θυμίζει και κάτι άλλο αυτό...
Τη διαμάχη για το σταθμό του μετρό στη στροφή Παναγούλη και αφού ήδη είχε δοθεί η ονομασία "Αλέξανδρος Παναγούλης" με τελική έκβαση, τη μετονομασία του σταθμού σε "Άγιος Δημήτριος-Αλέξανδρος Παναγούλης"
Πάλι αυτός ο άγιος...