ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.7.08

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ

Η δημοκρατία μας για άλλη μια φορά αυτοκαταστρέφεται όπως και στο παρελθόν κατά τον Ισοκράτη αφού οι "ορκισμένοι" σε αυτήν την χρησιμοποιούν για ίδιο όφελος

Η διαφορά του παρελθόντος με την σημερινή εποχή είναι ότι σήμερα η δημοκρατία εδραιώνεται από τον πολίτη και έχει λόγο συμμετοχής σε αυτήν κάθε τέσσερα χρόνια.

Οι εκπρόσωποι μας στο Ελληνικό κοινοβούλιο φέρουν απόλυτα την ευθύνη για την αμφισθένεια του κράτους που οι πυλώνες στήριξης και λειτουργίας του είναι σαθροί.

Οι εξουσίες Νομοθετική, Εκτελεστική, Δικαστική είτε λειτουργούν κατά το δοκούν της διαφθοράς και των ιδιοτελών κριτηρίων των πρεσβευτών των είτε έχουν παραμεληθεί και παραπαίουν αφού η πολιτεία λειτουργεί με την φιλοσοφία του «Θέα Αθήναι»

Οι βασικές αρχές της Δημοκρατίας έχουν κατασταλεί προς χάριν της

«εξουσίας» ..που…. τι….. ειρωνεία…… την δίνουμε εμείς οι πολίτες που θέλουμε να ελπίζουμε για το αύριο...
Αφορμή για την σκέψη μου αποτελεί και αρκεί η παρέλευση ενός μόνο εικοσιτετραώρου για την οικτρή διαπίστωση ότι οι πυλώνες της δημοκρατίας εκπέμπουν αγωνιωδώς SOS.στη συνείδηση μας.
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ: λειτούργησε κατ εντολήν μας προς όφελος για την διαρκεί παραμονή της στην εξουσία.. Συγκαλύπτει τα ανομήματα της χρησιμοποιώντας την εξουσία που της έχει δώσει ο λαός.
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ: υπολειτουργεί και έχει εγκαταλειφθεί στην μοίρα ύπαρξης της αφού αρκεί μόνο το σημερινό να ειπωθεί , που η ΕΛ.ΑΣ κατέφυγε δια των οργανώσεων τις στην δικαιοσύνη για τους υπαίτιους της σφαγής των οργάνων της στην Κρήτη από τον ασύλληπτο ακόμη χασισοκαλλιεργητή.
ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ: Μόνο ανεξάρτητη δεν είναι αφού η εισαγγελία δρα ως Γραφείο Τύπου κόμματος με ανακοινώσεις και δελτία λες και είναι υποψήφια εκλογών.

Ο

ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: