ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.7.08

ΝΕΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΟΤΕ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ANT1

Μετά το σάλο με τις ποινικές διώξεις σχετικά με την εταιρεία «Γερμανός», μία νέα υπόθεση άσκησης δίωξης στον ΟΤΕ αποκαλύπτεται, αυτή τη φορά με φόντο την υπόθεση Siemens.
Ποινική δίωξη για απιστία στον ΟΤΕ, σε βαθμό κακουργήματος, είχε ασκηθεί από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και πριν από ένα χρόνο, και αφορούσε συμβάσεις τεχνικής υποστήριξης, που είχαν καταγγελθεί ως υπερτιμημένες το 2005.
Μάλιστα, στο εισαγγελικό πόρισμα φωτογραφίζονταν ως υπεύθυνοι ο πρόεδρος του ΟΤΕ, Παναγής Βουρλούμης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΤΕ.

«Αφορά παλιά σύμβαση που είχε το ΠΑΣΟΚ και ανανεώθηκε από αυτή την κυβέρνηση. Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, περιμένουμε την κύρια ανάκριση» δήλωσε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: