ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.7.08

"ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ"


Καταγγελίες βουλευτών της Ηλείας του κυβερνώντος κόμματος για κινητοποιήσεις "μαϊμού"των επιχειρηματιών και του λαού της Ηλείας που είχαν δηλώσει ότι εν όψει της επίσκεψης του ¨καταλληλότερου" θα δείξουν την δυσαρέσκεια τους με κλείσιμο των καταστημάτων τους καθώς και με άλλους τρόπους ούτως ώστε να γίνει αισθητή η διαμαρτυρία τους.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ κος Κοντογιάννης σήμερα στον ALPHA radio έκανε λόγο ότι οι "φερόμενες ως κινητοποιήσεις" του λαού της Ηλείας είναι .....δάκτυλος του ΠΑΣΟΚ.




ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ" ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ.

ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ...... "ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: