ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.7.08

"ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ" ΦΥΛΑΚΕΣ ΖΗΤΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ


Την ίδρυση ειδικών φυλακών για κληρικούς και μοναχούς που θα στεγαστούν στην Ανω Μονή Χρυσοπηγής Δίβρης, στην Ηλεία, αιτείται και επισήμως η Ιερά Σύνοδος από τους υπουργούς Παιδείας κ. Ευρ. Στυλιανίδη και Δικαιοσύνης κ. Σωτ. Χατζηγάκη. Το έγγραφο αίτημα της Συνόδου διατυπώνεται μερικές μόλις εβδομάδες μετά τον εγκλεισμό του μητροπολίτη πρώην Αττικής κ. Παντελεήμονα στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο κ. Παντελεήμονας καταδικάσθηκε τον περασμένο Ιούνιο από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων για υπεξαίρεση υψηλού χρηματικού ποσού από τη Μονή Οσίου Εφραίμ Νέας Μάκρης και σήμερα εκτίει ποινή εξαετούς φυλάκισης.

Πηγή:Καθημερινή

2 σχόλια:

Spyros Vlahos είπε...

Μπα; Πιστεύει κι η Εκκλησία ότι έχει μέσα της αλήτες;
Γιατί κατ' αρχήν τους έκανε παπάδες;
Θα τρελαθούμε τελείως.

Unknown είπε...

ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ..ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ Ο ..ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ....
ΑΝ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ