ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.7.08

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΑΥΡΟ" ΧΡΗΜΑ


Νέα στοιχεία από καταθέσεις δίνει η Γερμανική εισαγγελία για το "μαύρο" χρήμα στην Ελλάδα ειδικότερα με τη κατάθεση του Μίκαελ Κουτσενρόιτερ, στενού συνεργάτη του Ράινχαρτ Σίκατσεκ, δίνονται λεπτομέρειες για το καθεστώς χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων στην Ελλαδα

"Ο κ. Κουτσενρόιτερ κατέθεσε στην Εισαγγελία του Μονάχου ότι «… με πλησίασε ο κ. Χριστοφοράκος και μου μίλησε για ορισμένες πληρωμές. Τις οποίες εγώ αρνήθηκα και του είπα, εάν χρειάζεται κάτι, να απευθυνθεί στο τοπικό υποκατάστημα. Ο κ. Χριστοφοράκος προσπάθησε να με πείσει, ότι οι πληρωμές είναι αναγκαίες, εξηγώντας μου για πολλή ώρα λεπτομερώς, ότι λόγω του υφιστάμενου εκλογικού αγώνα και των επικείμενων εκλογών στην Ελλάδα θα πρέπει να γίνουν πληρωμές μέσω αυτού προς τα κόμματα, για τη χρηματοδότηση του εκλογικού αγώνα». Το στέλεχος της Siemens αναφέρει ακόμη στην κατάθεση του, ότι ο κ. Χριστοφοράκος του εξήγησε πως «… αυτό συνηθίζεται στην Ελλάδα και ότι η χρηματοδότηση των κομμάτων γίνεται κυρίως μέσω μεγάλων επιχειρήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Μου είπε επίσης, πως με τα χρήματα αυτά θα χρηματοδοτούσε και τα δύο κόμματα, προκειμένου να διασφαλιστεί, ότι σε κάθε περίπτωση και μετά τις εκλογές η Siemens θα εξακολουθήσει να έχει την εύνοια των πολιτικών»."


Πηγή ALPHA

Δεν υπάρχουν σχόλια: