ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.7.08

ΤΕΛΙΚΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ; Ή ΟΧΙ;

ΝΕΑ ερωτηματικά στα οποία η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα πειστικές απαντήσεις δημιουργούνται από την άσκηση, εδώ και ένα χρόνο, και άλλης δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, εναντίον του διοικητή του ΟΤΕ για «δωράκι» στη Ζίμενς. Η δίωξη αυτή καθώς και εκείνη που ασκήθηκε την Παρασκευή εναντίον του κ. Βουρλούμη για τη σκανδαλώδη εξαγορά της Γερμανός δείχνει ότι τα όσα ξέραμε μέχρι τώρα δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου.
Και ότι οι δύο υποθέσεις ενδεχομένως κρύβουν και άλλα, ίσως πιο εντυπωσιακά, στοιχεία, για κακοδιαχείριση του δημόσιου χρήματος και μαύρο πολιτικό χρήμα. ΕΚΕΙΝΟ δε που προκαλεί μεγαλύτερες ανησυχίες είναι η προσπάθεια της κυβέρνησης να μη διερευνηθούν όλες οι πτυχές των δύο υποθέσεων και να μη φανεί η εμπλοκή κυβερνητικών στελεχών. ΓΙΑ την εξαγορά της Γερμανός από την CosmΟΤΕ υπήρξαν από την αρχή υποψίες σοβαρού οικονομικού και πολιτικού σκανδάλου, αλλά η κυβέρνηση εκώφευσε σε όλες τις καταγγελίες τόσο των κομμάτων της αντιπολίτευσης όσο και συνδικαλιστικών και κοινωνικών φορέων. ΚΑΙ τώρα που η Δικαιοσύνη μετατρέπει τις υποψίες σε σοβαρές ενδείξεις και ασκεί ποινικές διώξεις, η κυβέρνηση αντί να δηλώσει ξεκάθαρα τι ακριβώς έγινε, δεν βρήκε ούτε μια δικαιολογία να ψελλίσει. ΑΛΛΑ και στην υπόθεση Ζίμενς η κυβέρνηση επέδειξε από την αρχή πρωτοφανή ολιγωρία. Είχε τα στοιχεία πάνω από ένα χρόνο χωρίς να προχωρήσει καμιά έρευνα και τώρα που το σκάνδαλο πήρε διαστάσεις προσπαθεί να μεταθέσει τις δικές της ευθύνες σε άλλους.
ΩΣΑΝ να μην καταλαβαίνει ότι το πλήρες ξεκαθάρισμα της υπόθεσης δεν είναι μόνο μια δικαστική διαδικασία, αλλά πρωτίστως ένα θέμα επιβίωσης για το πολιτικό μας σύστημα και την ομαλή λειτουργία της δημοκρατίας μας.

ΝΕΑ ριπές.
---------------------------------------

ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ........ "ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: