ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.7.08

ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ


Δεν παρουσιάστηκε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Siemens Ελλάς Μιχάλης Χριστοφοράκος στον εισαγγελέα για να δώσει συμπληρωτική κατάθεση. Μέσω των συνηγόρων του διευκρίνισε ότι θα απαντήσει συνολικά όταν λάβει όλη τη δικογραφία. Την ίδια ώρα σύμφωνα με στοιχεία της Δικαιοσύνης η χρηματοδότηση κομμάτων της Ελλάδας από τα μαύρα ταμεία της Siemens, ήταν σταθερή και αδιάλειπτη.


Σχετικά πάντως με το μικρό κόμμα που έχει λάβει χρήματα από την SIEMENS σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ, το σχετικό παραστατικό για την χορήγηση των χρημάτων έχει χαθεί ή δεν υπάρχει καν, ενώ ο άνθρωπος που έχει κάνει την αναφορά, δεν έχει κληθεί ακόμα από τον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: