ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.7.08

Ο "ΜΕΛΙΤΗΣ"....ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ "ΣΚΟΠΩΝ" ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ;;;

ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ

Αγαπητό Λημέρι,

Σου γράφω από τό Λονδίνο, σε μιά πραγματικά πολύ συννεφιασμένη και βροχερή μέρα. Καμμία σχέση μέ τόν ήλιο της πατρίδος.
Ο λόγος ο οποίος γράφω είναι γιατί πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις φέτος στη Μελίτη να είναι διαφορετικές, όχι γιατί οι κάτοικοι εκεί θα έχουν διαφοροποιηθεί σε κάτι από άλλες χρονιές, αλλά διότι οι εξελίξεις (πολιτικές κυρίως) στα Σκόπια και η συγκεκριμένη τακτική του Γκρούεφκι βασίζεται ακριβώς στις προκλήσεις εντυπώσεων, χωρίς πραγματική ουσία μεν, αλλά που στο εξωτερικό (γιατί εκεί παίζεται το παιχνίδι) θα χρησιμοποιηθούν πλήρως.
Συγκεκριμένα πιστεύω οτι φέτος θα προσπαθήσουν (περισσότερο ίσως απο άλλες φορές) να κινήσουν το θέμα των περιουσιών εκείνων που ἐφυγαν κατά τόν εμφύλιο. Αυτό είναι μιά κίνηση που (α) εάν μεν δεν εκδηλωθεί αντίδραση εναντίον της, θα ειπωθεί οτι και εμείς ασπαζόμαστε τις αιτιάσεις τους ή (β) αντιδρούμε και τότε εκείνοι λένε οτι είμαστε επιλήσμονες, και δεν θέλουμε την απόδοση του δικαίου.
Πιστεύω οτι θα προσπαθήσουν να κάνουν μιά τέτοια κίνηση "μάτ" η οποία, πιστέυω είναι καλά σχεδιασμένη.
Για τον λόγο αυτό έχω να προτείνω μία κίνηση που εάν γίνει σωστά, θα κάνει μάτ σε αυτούς, και ουδέποτε θα ξαναθελήσουν να προκαλέσουν.
Η κίνηση αυτή είναι η εξής: Η τοπική Εκκλησία, μαζί με τον Κλήρο της περιοχής, πρέπει να πρωτοστατήσει (χωρίς αυτό να σημαίνει οτι η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να είναι απούσα, απλά στην Εκκλησία είναι πολύ δύσκολο να αντεπιτεθεί κανείς πολιτικά) σε μιά κίνηση "Καλοσορίσματος των ΕΛΛΗΝΩΝ αδελφών μας" που έρχονται να γιορτάσουμε μαζί. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ (εάν βεβαίως αυτοί ΕΙΝΑΙ Ελληνικής καταγωγής καί όχι Σλάβοι)που ξαναέρχονται στην Πατρίδα, για να προσκυνήσουν και να χαρούν μαζί με τα αδέλφια τους.
Αυτή η κίνηση "αδελφώματος" εάν γίνει σωστά, θα ακυρώσει αυτόματα κάθε άλλη υποβολιμιαία κίνηση και σκοπό για τον οποίο έρχονται. Θα δείξει δηλαδή οτι η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ και πάντα έχει ανοιχτές τις πόρτες της στα ΠΑΙΔΙΑ της.
Προτείνω λοιπόν κάποια συνθήματα προς αυτή την κατεύθυνση:

1. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ

3. Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

4. ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ

Ελπίζω να μην κούρασα, ελπίζω και εύχομαι οι εκδηλώσεις να είναι πολύ ωραίες και προ πάντων ειρηνικές, αλλά διά πάν ενδεχόμενον, ας είμαστε ἐτοιμοι. Το αντίθετό είναι ασυγχώρητο: Να έχεις μυαλό από τόν Θεό το οποίο να σου λέει τί έρχεται και εσύ περί άλλων τυρβάζεις.

Φιλικά,

Μ.Τζανάκης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πρόταση να πρωτοστατήσει η εκκλησία στην υποδοχή είναι θετική αν η εκκλησία θέλει να εκφράσει τις αξίες της αγάπης που κήρυξε ο ιδρυτής της.

Αν η εκκλησία θέλει να παίξει τον ρόλο του εθνικού διαχωριστή καλύτερα ας μείνει στους ιερούς χώρους των συναθροίσεων της.

Η αναγνώριση από την πλευρά του κ. Τζανάκη της διαφοράς μεταξύ Σλάβου και Έλληνα είναι η αναγνώριση που δεν μπορεί να κάνει η Ελληνική κυβέρνηση.
Για την Ελληνική Κυβέρνηση δεν υπάρχουν μειονοτικοί (σλάβοι) άσχετα αν στην πραγματικότητα υπάρχουν.

Κύριες Τζανάκη θα διαφωνήσω με την πρόταση σας να μπαίνουν στην Ελλάδα μόνο όσοι έχουν αίμα Ελληνικό. Ούτε στο Λονδίνο απο όπου μας γράφετε μπαίνουν μόνο όσοι έχουν αίμα Βρετανικό.
Σε όλα τα κράτη υπάρχουν μειονότητες .
Σε όλα τα Βαλκανικά κράτη υπάρχουν Ελληνικές μειονότητες. Είναι υποκρισία να λέμε οτι στην χώρα μας δεν υπάρχει καμία μειονότητα και να αρνούμαστε ακόμα και την είσοδο σε όσους μειονοτικούς εκδιώχθηκαν μετά την ήττα του εμφυλίου.

Οι Χριστιανοί πρέπει να έχουν σύνθημα
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΊΜΑ ΑΔΕΛΦΙΚΟ

ΔΕΝ ΧΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ

ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ ¨"ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ"
ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ....ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ.

Ανώνυμος είπε...

Απο ότι βλέπω ούτε εσύ που απευθύνεις το ερώτημα υπογράφεις και καλά κάνεις.
Αν ο διαχειριστής της ιστοσελίδας ζητήσει να μπαίνουν μόνο επώνυμα σχόλια και βρεί τρόπο να διασταυρώνει την πραγματικότητα θα ακολουθήσω τους κανόνες που αυτός θα θέσει.
Η δύναμη των μπλογκς δεν είναι οι υπογραφές τους, αλλά οι απόψεις, τα επιχειρήματα και οι πληροφορίες που γράφονται σε αυτά.

Unknown είπε...

Mε την σειρά μας συμφωνούμε!!! Όσον αφορά στο σεβασμό των "απόψεων".
Παρακαλούμε.... ειρήνη ημίν.
Κρατήστε την ανωνυμία σας ..... και εμείς ανώνυμα αναρτούμε αλλά με πραγματική διάθεση σεβασμού στην ιστορία ,στην επιλογή των πηγών της πληροφορίας, και πάνω απ'ολα με μια "διεύθυνση" σταθερή......
όμως η δύναμη των υπογραφόντων ομολογούμε δηλώνει ότι η άποψη γίνεται πίστη... και αυτή είναι η διαφορά που υπογραμμίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ.ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑ
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ,ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ "ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΥΚΛΩΝ"(Π.Χ.ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΛΠ)