ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.7.08

Η "ΘΕΜΙΔΑ" ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ"




Επιστρέψαμε …..στο ΛΗΜΕΡΙ μας….αφού η απουσία μας ήταν επιβεβλημένη ,μια και πρέπει και να «βγάζουμε» και «τα προς το ζην». Δηλαδή το μεροκάματο.



Χάσαμε «τεύχη»….με την απουσία μας,…. και γεγονότα όπως η «μήνυση» του ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ από το Θέμο Αναστασιάδη ….και εδώ θα σταθούμε!!!!!!!



Αν είναι δυνατόν !!!! ο Θέμος….. – ο …καταξιωμένος….. δημοσιογράφος αλλά και …κονεξιοναρισμένος εκδότης – ….που μονοπωλούσε εδώ και αρκετούς μήνες ………..την απασχόληση της ΘΕΜΙΔΑΣ μαζί του ,αλλά και όλων των ΜΜΕ για την γνωστή υπόθεση του «κομίζοντος κομιστή», και που οι δηλώσεις του την ανήγαγαν από «τυφλή» σε «εντεταλμένο «ανοιχτομάτη» στρέφεται «ικετικά» προς την θεά με την δύναμη της να κατακεραυνώσει τους «συκοφάντες».


Ο ισχυρισμός της «συκοφαντίας» ... παρατηρούμε στρέφεται μονομερώς στην διακίνηση της πληροφορίας προς ένα BLOG και όχι στον διασυρμό του Θέμου Αναστασιάδη που τελέστηκε στα παράθυρα των τηλεειδήσεων όταν οι Πουαρό προσκεκλημένοι οργίαζαν συναριολογώντας σε βάρος του .


Τελικά τι πείραξε;…. η διακίνηση της πληροφορίας και της καταγραφής των γεγονότων από έναν ανώνυμο;…. ή τα ανίσχυρα οικονομικός blog είναι ο εύκολος αντίπαλος για να επιτευχθούν απώτερα σχέδια των «επώνυμων ιερέων» της πληροφορίας;


Κύριε Αναστασιάδη……


Δεν είναι «σάτιρα» η μήνυση στην άποψη και στην διάδοση της πληροφορίας ,ούτε ψυχαγωγικό πρόγραμμα που «ΟΛΑ» δικαιολογούνται ανάλαφρα από τις γκριμάτσες μερικών CARTOONS και που εύκολα κανείς μπορεί να αποσπάσει την προσοχή του από το ανάλαφρο ντύσιμο μιας ξανθιάς.



ΥΓ: ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΟ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ BLOGGER. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ….ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: