ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.7.08

Αλήθεια , η υπεροχή της Δημοκρατίας

Γράφει ο ΙΑΣΩΝ

Η Δημοκρατία έχει την υπεροχή της αλήθειας, αρκεί οι εκπρόσωποί της να την επικαλούνται. Είναι όμως φανερό. Από την άλλη όχθη σημαίνεται, ότι έχει ολοκληρωθεί, με καθημερινούς αδιαλείπτους, εδώ και δεκαετίες, εκπομπούς των ρύπων τα ΜΕΜ, συνοδοιπόρους τους δειλούς πολιτικούς και συνεργούς τους θλιβερούς κομματικούς εκπαιδευτικούς σε κάθε βαθμίδα, η θεμελιώδης απάτη της ταυτίσεως του κομμουνισμού με την πρόοδο.Την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Τον «αγώνα» για την ειρήνη. Και των αντιπάλων του, με τις δυνάμεις της συντηρήσεως την «επάρατο», τους αντιδραστικούς.Ετσι ματαίως αναζητούμε, επιμένουμε να απαριθμούμε επιχειρήματα της λογικής για να πείσουμε παράφρονες «ταλιμπάν», υπερασπιστές των γκούλαγκ και των ψυχιατρείων της σοβιετίας. Οπαδούς της «λαικής οικονομίας» και της «οικοδόμησης του σοσιαλισμού με επανάστασι». Δογματικούς, των οποίων η κρίσις έχει διαρραγεί και έχουν διαζευχθεί την πραγματικότητα. Να εξηγήσουμε, τα αυτονόητα.
Αυτή την αλήθεια, καλείται η δημοκρατία, αν θελει να επιζήση, οχι ως συρομένη ουραγός απο την δυναμική μειοψηφία της κομμουνιστικής αριστεράς, απλώς να καταστήση γεγονός. Οτι δηλαδή, δεν είναι μόνο οι κουκουλοφόροι, που επιτίθενται κατά των αστυνομικών.Ειναι, ας το ομολογήσομεν, και οι λίαν συγκεκριμένοι «φοιτητές».
Οι καταλλήλως εξοπλισμένοι με ερυθρές σημαίες και κοντάρια, στοιχισμένοι σε φάλλαγες με «διμοιρίτη» . Οτι δεν είναι οι γενικές συνελεύσεις φοιτητών (σπουδαστές ελέγοντο οι αντίστοιχοι του Πολυτεχνείου όταν λειτούργουσε, εν αντιδιαστολή προς τους φοιτητές του Πανεπιστημίου) που αποφασίζουν τις καταλήψεις ή τις πορείες
Αλλά η οργανωμένη μειοψηφία των εγκαθέκτων του ΚΚΕ και των αριστερών σχημάτων, που επιβάλλουν δια της μεθοδευμένης βίας τις αποφάσεις των. Δηλαδή. Ο,τι γράφει και προαναγγέλλει ο Ριζοσπάστης και επαναλαμβάνουν απνευστί τα καλόπαιδα και αι ατθίδες, που μας δείχνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα, παπαγαλιζοντες την ξύλινη γλώσσα των συνθημάτων του Ριζοσπάστη.
Δεν είναι λοιπόν καθε φορα, οι φοιτητές ή ο λαος που αντιδρούν στο όποιο νομοσχέδιο. Ειναι το ΚΚΕ που μεθοδεύει την εφαρμογή του πρόγραμμάτος του. Δεν υπάρχει «φοιτητικό κίνημα» γιατί δεν υπάρχουν φοιτητικά αιτήματα. Η εάν υπήρχε έστω ένα αίτημα, αυτό θα ήτο, αν οι πολιτικοί μας και τα ΜΕΜ, δεν είχαν δαιμονοποιήσει το κέρδος, πότε θα γινουν επιτέλους ιδιωτικά πανεπιστήμια και στην Ελλάδα, μηπως και ξεστραβωθούμε..
Υπάρχει ομως, ενιαίο «ταξικό»μέτωπο που συγκροτείται όπως προδιαγράφει το ΚΚΕ σε όλα τα μανιφέστα του.Στις Θέσεις, στο προγραμμά του, στις συνεντεύξεις τού «Στάλιν» του Ελλαδικού παραρτήματος , εστω αποθανούσης της μητρός-γαλακτοφορου σε δολλαρια σοβιετίας. Δεν υπάρχει κοινωνικός αναβρασμός, πλην του καθημερινού μόχθου και της αγωνίας δια την επαύριον, δεδομένης της οικονομικής εξαθλιώσεως της χώρας ελεω σοσιολμανίας και σία...
Αλλά το ΠΑΜΕ. Που κατα το ΚΚΕ, αποτελεί τον «ορθόδοξο» και αποκλειστικό, εκφραστή του ενιαίου μετώπου..Δεν υπαρχει κρισι δικομματισμου.Υπαρχει κρισι ΗΓΕΣΙΑΣ
Δυστυχώς, αυτοί που πρέπει, αρνούνται να αναγνωρίσουν και να κατανομάσουν τους γεννήτορες της βίας, των εχθρών κατ' εξακολούθησιν, της Δημοκρατίας, που εχουν και όνομα και διεύθυνσι, στον Περισσό. Η πλειοψηφία όμως, που δεν έχει μάθει ούτε θεωρεί δημοκρατικό να κατεβαίνει στους δρόμους η να υποτάσσεται σε μειοψηφίες.Αφου έχει εκλέξει αντιπροσώπους , αυτούς που διατίθενται ... τέλος πάντων, για να νομοθετούν και να κυβερνούν.. Που εργάζεται αυτή η πλειοψηφία σιωπηλώς και ακούραστα για τον επιούσιο.Που πληρώνει αγόγγυστα τους φόρους και τους αμπελοφιλοσόφους της ΠΟΣΔΕΠ, της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ για να μάθουν τα παιδιά της, Γράμματα, κύριοι.Αυτήν που αγνοείται..Ενω οι «πάντες» συγκινούνται με τις εκδηλώσεις του ΚΚΕ και των συνοδοιπόρων του. Διερωτάται ευλόγως.
Εως πότε, η πολιτεία θα χαιδεύει αυτιά.Θα κολακεύει τους οκνούς.Θα ψηφιζει νομοσχεδια για να εξισωνει τους ηρωες αναπηρους πολεμου με τους ''αγωνιστες'' των συμμοριων του λεγομενου Δημοκρατικου στρατου; Και θα μεριμνα για τις ''λουτροθεραπειες'' των?( αρθρο 4 , σελις 2121ΦΕΚ 117/20-6-2008)
Θαυμασαμε σημερα (14/7/2008)σε συγκεκριμενο τηλεοπτικο ''μεγαλο σταθμο'' τον συγκεκριμενο βουλευτη και εκδοτη βιβλιων παρα τις επανειλημμενες καταστροφες που υπεστη να εχη το θαρρος να διατυπωνη την Α-ληθεια για την χρηματοδοτησι του ΚΚΕ απο την ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ. ..Εν ΓΝΩΣΕΙ Των Κινδυνων που διατρεχει.Την Αληθεια που η ψοφοδεης στη λεξι δεξια σημερινη κυβερνησι της ΝΔ αρνειται να ψελισση.Εναν αμηχανο συνομιλητη του,αληθως παρασιτικο μικροφωνο, εκπροσωπο του ΚΚΕ να μην απαντα.Ενα τηλεπαρουσιαστη-συντονιστη να θεωρη το 1991 μακρινο παρελθον, μονον ομως οταν προκειται για τα ΄΄εργα '' του αναμαρτητου και ''παρθενογεννημενου'' ΚΚΕ.
Συγχαρητηρια Συγχαρητηρια Συγχαρητηρια στον Κο Γεωργιαδη. Δεν ειναι, ποτε δεν ηταν το κομμα, αν δεν ησαν οι ανθρωποι, με ελευθερη φωνη .
Συγχαρητηρια και στα διαδικτυακα ημερολογια ( blogs) που δεν λαικιζουν οταν διατυπωνουν την α-ληθεια.Οταν σεβονται την αλλη αποψη.Οταν υπερασπιζουν την Ελευθερια και την πολυμερεια Οταν αρνουνται τον ολοκληρωτισμο της «ὁρθης» πολιτικιας σκεψης και προβαλλουν και την ΄΄λαθεμενη΄΄.Ειναι η φωνη των Ελευθερων Σκεπτομενων Ελληνων που ακουγεται παντου.
Υπαρχουμε επειδη Σκεπτομεθα. Αν Ελληνικα, τοτε για παντα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: