ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.7.08

"Τον αράπη σαν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς"

Γράφει ο ΙΑΣΩΝ

Και εξηγουμεθα:

Δεν είναι η αυταρεσκη αυθαιρετη περιφρονιτικη ετσιθελικη αρνησι της κας Γραμματεως του ΚΚΕ να δεχθη οικονομικο ελεγχο, το ‘’απαυγασμα‘’ της Δημοκρατιας μας, μην τυχον και βεβηλωθει το αειπαρθενον κομμα της ‘’εργατικης’’ ταξης Ουτε ο παρανομος χρηματισμος του ΚΚΕ από την Σοβιετια για τον οποιο ποιει την νησσα, ο χειμαρρωδης Ριζοσπαστης και η ΚΕ του ΚΚΕ ., τα χειριστα και το τελος του δραματος που λεγεται ΚΚΕ

Ουτε η σημερινη επιβεβαιωσι της χαλκευσεως των Πρακτικων της βουλης από την ΜεγαΛΗ Αδελφη και τα μισθαρνα οργανα της.
Το πλεον τραγικο εξ ολων είναι η ιδια η αρνησι, οι σαφεις θεσεις κατά της Δημοκρατιας από το ΚΚΕ, την οποια οι κοινοβουλευτικοι μας ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ.
Περιμενουμε ματαιως εστω έναν να θεση το θεμα στην συνταγματικη επιτροπη της βουλης Αναφερομεθα στο προγραμμα του ΚΚΕ
Ενα πρόγραμμα επαίσχυντο. Υβρις στην κοινοβουλευτική Δημοκρατία και εμπτυσμός στους σημερινούς εκπροσώπους της, οι οποίοι επιμένουν να το αγνοούν με δεξιοτεχνία και ευφυία στρουθοκαμήλου.
Να γίνουμε σαφέστεροι. Αντιγράφουμε, «..Αφετηρία για το πέρασμα της ελληνικής κοινωνίας στο σοσιαλισμό, κατώτερη βαθμίδα του κομμουνισμού είναι: η επαναστατική κατάκτηση της εξουσίας απο την εργατική τάξη σε συνεργασία με τους συμμάχους της..Ανεξάρτητα απο την μορφή που θα πάρει το σοσιαλιστικό κράτος απο την άποψη της ταξικής ουσίας, θα είναι επαναστατική εξουσία της εργατικής τάξης, η δικτατορία του προλεταριάτου..» και εν συνεχεία, «..Η μορφή που θα πάρει το επαναστατικό εργατικό κράτος θα λυθεί μέσα στην επαναστατικη πάλη στους σκληρούς ταξικούς αγώνες , σε συνθήκες που ξεσπάει και αναπτύσσεται η επαναστατική διαδικασία.Η ιστορία της ταξικής πάλης του εργατο-αγροτικού κινήματος στην Ελλάδα, στις ειδικές συνθήκες της πάλης,όπως και η ιστορία των σοσιαλιστικών επαναστάσεων, ανέδειξε διάφορες μορφές θεσμών λαικής εξουσίας (σοβιέτ, λαικά συμβούλια, λαικά δικαστήρια κλπ)..»
Η αντιγραφή απο το Δ` και τελευταίο κεφάλαιο του Προγράμματος του ΚΚΕ, με τίτλο «Η οικοδόμηση του σοσιαλισμού».
Ενώ στο κεφαλαιο με τιτλο « Το αντιϊμπεριαλιστικό, αντιμονοπωλιακό Μέτωπο και το πρόβλημα της εξουσίας Οι συντροφοι γινονται ακομη σαφεστεροι ώστε να μην χρειαζονται ερμηνευτες και αναλυτες των θεσεων τους
Μας Ξεκαθαριζουν λοιπον οι συντροφοι δημοκρατες: «…Το ΚΚΕ σταθερά προσπαθεί να πείθει ότι δεν αρκεί να φύγουν τα αστικά κόμματα και οι σύμμαχοί τους από το τιμόνι της διακυβέρνησης. Πρέπει να ανατραπεί το αστικό κράτος και οι μηχανισμοί του. Να δημιουργηθεί μια νέα λαϊκή εξουσία, που δεν είναι άλλη από τη σοσιαλιστική. …Σε συνθήκες κορύφωσης της ταξικής πάλης, επαναστατικής ανόδου του λαϊκού κινήματος, όταν η επαναστατική διαδικασία έχει ξεκινήσει, μπορεί να προκύψει κυβέρνηση, ως όργανο λαϊκής εξουσίας, που έχει την έγκριση και τη συγκατάθεση του αγωνιζόμενου λαού, χωρίς γενικές εκλογές και κοινοβουλευτικές διαδικασίες

Τι λενε οι εθνοπατερες μας για αυτά?
Είναι συνταγματικες οι θεσεις του ΚΚΕ?
Επιτρεπει η Δημοκρατια μας εν ονοματι της Δημοκρατιας να επιδιωκεται η ανατροπη της? Ο
ταν σήμερα το ΚΚΕ εξακολουθεί τόσο προκλητικώς , να εκθέτει ανοιχτά στο Πρόγραμμα του, τους τυραννικούς και εγκληματικούς του στόχους.. Και να εργάζεται νυχθημερόν μονο για την καταστροφή και την οπισθοδρόμισι?
Η νομιζουν οι μονοκρατορες των ΜέσΩΝ α Ενημερώσεως, που προβάλλουν την κομμουνιστική εκδοχή περι παντός επιστητού, ως μοναδική και μόνη άποψη, μιας απέραντης υποθετικής πανεθνικής «ομοφωνίας», δηλαδή την «δικτατορία», μιας φιμωμένης κοινής γνώμης, ότι μας εχουν πεισει στα νυκτερινα Δελτια Αποψεων?

Δεν υπάρχουν σχόλια: