ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.7.08

ΣΕΝΑΡΙΟΛΟΓΙΑΣ ...ΤΩ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ;... (ΙΔΩΜΕΝ)!!!!


Ακούγετε ανασχηματισμός από μερίδα του τύπου αλλά και από προτάσεις εισηγήσεις στελεχών του κυβερνώντος κόμματος της ΝΔ.

Βέβαια το "πάρτι" ......έχει στηθεί από την μεριά των Μητσοτακικών.....ενώ το Μαξίμου περιορίζεται στην "έρευνα" της πηγής των διαρροών για τον Μ. Λιάπη που το έχουν φέρει σε δύσκολη θέση ,όμως κάποιοι που είναι σε θέση να "ξέρουν" λένε ότι το αίμα νερό δεν γίνεται και ότι ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να προστατέψει τον κύριο Λιάπη δια μέσω της κυβέρνησης. Το θέμα βέβαια της προστασίας δεν άπτεται του αίματος διότι οι σχέσεις των δύο Καραμανλή Λίάπη δεν είναι και οι καλύτερες, αλλά πρέπει να πάρει παρατάσεις το Μαξίμου από την επίθεση των Μητσοτακικών , αλλά και της αντιπολίτευσης που ζητούν την παραίτηση Λιάπη.


Προς το παρόν δεν θα τους κάνει την χάρη ο Πρωθυπουργός ......αφού του είναι πιο

ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΚΑΙΡΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ.....ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΈΠΟΝΤΟΣ) ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: