ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.7.08

ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟ C4I


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ MEGA


Εγγραφο-"φωτιά" του εισαγγελέα Αθανασίου προς την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία της Ελβετίας, για τον τρόπο που πληρώθηκαν μίζες ύψους 1.750.000 ευρώ στην Ελλάδα για την ανάληψη του C4I από τη Siemens και τη SAIC, έφερε στο φως την Παρασκευή το MEGA.
Δύο ήταν οι εταιρίες που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο colpo grosso, και για να το επιτύχουν εξέδιδαν εικονικά τιμολόγια καθ' όλη τη διάρκεια του Αυγούστου του 2004. Πρόκειται για τη Weaving και την Kroma, που συστήθηκαν το καλοκαίρι του 2002 με μοναδικό σκοπό να παρέχουν δήθεν συμβουλευτικές υπηρεσίες προς τη μητρική Siemens για την εκτέλεση του έργου.
Για τις υπηρεσίες που προσέφεραν, εκδόθηκαν εικονικά τιμολόγια -785.000, 615.000 και 475.000 ευρώ- από τη Weaving που μπήκαν σε αγγλικό τραπεζικό λογαριασμό, ενώ από την Kroma εκδόθηκαν τιμολόγια 690.000, 585.000 και 555.000 ευρώ αντίστοιχα. Από αυτά, το ποσό του 1.750.000 ευρώ μπήκε από τον Αυγουστο μέχρι τον Οκτώβριο του 2004 στην off shore Fairways, συμφερόντων του κ. Χριστοφοράκου, για να μοιραστεί στη συνέχεια εκεί που έπρεπε.
Μάλιστα, οι Γερμανοί κατηγορούμενοι, πρώην στελέχη της Siemens έχουν πει στις καταθέσεις τους: "Σε συζητήσεις που είχαμε με τον κ. Χριστοφοράκο, μας έλεγε ότι έπρεπε να πληρώσει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, το υπουργείο Εσωτερικών, το υπουργείο Αθλητισμού και ένα ακόμη υπουργείο, για να ανατεθεί το έργο στη Siemens και στη SAIC, και πως το ποσό αυτό ανερχόταν σε 10.000.000 ευρώ".
Ωστόσο, ένα άλλο πρώην στέλεχος της Siemens, ο Πρόδρομος Μαυρίδης, μιλώντας στη γερμανική δικαιοσύνη, υποστήριξε ότι εκτός από τις μίζες σε κρατικούς αξιωματούχους για την ανάληψη έργων, όσοι διαχερίζονταν χρήματα των μαύρων ταμείων, έβαζαν και στην τσέπη ένα μεγάλο μέρος των ποσών, για ιδιωτικούς σκοπούς.
Στη διαμάχη μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, που καλά κρατεί ακόμη, παρενέβη και την Παρασκευή ο υπουργός Δικαιοσύνης, δηλώνοντας ότι διαψεύστηκαν όσοι έκαναν λόγο για κουκούλωμα, καθώς ο τακτικός ανακριτής έχει ήδη αναλάβει καθήκοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: