ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.7.08

ΖΟΡΜΠΑΣ ......DEJAVU...... ΝΙΞΟΝ







Με αφορμή ενός e-mail που λάβαμε αναρτούμε την .. ..επανάληψη της ιστορίας.



Η αποπομπή Ζορμπά ,..-που ήταν ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής για τον έλεγχο του "μαύρου" χρήματος με περγαμηνές στην υπόθεση των ομολόγων...-, αποτελεί δικλείδα ασφαλείας της "Νέας Διακυβέρνησης" για να αποφύγει τυχών έτερες "ανεξάρτητες" αποκαλύψεις!!!!

Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΖΟΡΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ DEJAVU ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΟΥΟΤΕΡ ΓΚΕΙΤ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΙΞΟΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.

Στις 19 Μαΐου 1973, ο Archibald COX δέχτηκε τον διορισμό του ως πρόσθετο κατήγορο του σκανδάλου γουότερ γκέιτ. Λιγότερο από δύο μήνες μετά από το διορισμό του, ο COX μαζί με την υπόλοιπη Αμερική μάθανε για την ύπαρξη των μυστικών ταινιών Nixon. Κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, ο COX, η επιτροπή γουότερ γκέιτ της Συγκλήτου, και ο δικαστής John Sirica μάχονταν με το Λευκό Οίκο πέρα από εκείνες τις ταινίες.
Στις 20 Οκτωβρίου 1973, σε ένα γεγονός που καλείτε και ως η "σφαγή της νύχτας του Σαββάτου", οι ΗΠΑ και Πρόεδρος Richard Nixon διέταξαν COX να παραιτηθεί , λόγω της επιμονής COX να λάβει της μυστικές ταινίες του Λευκού Οίκου.
Ένας ιστορικός παραλληλισμός που δεν είναι μακρυά από την αποπομπή Ζορμπά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: