ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.7.08

ΤΟ "FAX" ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ.........ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΥΣ


Οι αποκαλύψεις του σκανδάλου SIEMENS εκτός της απομυθοποίησης των πολιτικών κομμάτων και του πολιτικού συστήματος προς το εκλογικό Σώμα αποτελεί και το μέσο ξεκαθαρίσματος εσωτερικών λογαριασμών των κομμάτων.

Ο λόγος για το κυβερνών κόμμα που η αποκάλυψη εμπλοκής του ονόματος του Κου ΛΙΑΠΗ,

- του οποίου η εμπλοκή μπορεί εκ πρώτων στοιχείων να μην είναι πολιτικος κολάσημη, δεν παύει να είναι όμως ηθικά μεμπτή- πρωτοξάδερφο του "καταλληλότερου" Πρωθυπουργού, είναι τροφή για το μπλοκ των Μητσοτακικών του κόμματος . Οι οποίοι λίγο ή πολύ πήραν θέση για το ¨καλό¨του κόμματος και της κυβέρνησης.

Η αποκάλυψη και διοχέτευση του fax στον Τύπο και στα ΜΜΕ αφήνει πολλές υπόνοιες για τον εσωτερικό πόλεμο Καραμανλικών - Μητσοτακικών, και είναι πολλές οι διαρροές ,ότι ο κομιστής του fax είναι ο επίδοξος διεκδικητής - Κα Μπακογιάννη- της αρχηγίας του κόμματος.

Εξάλλου η Κυρία Μπακογιάννη ήταν η πρώτη που πείρε στροφή (18-06-08) για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής σε αντίθεση με την γραμμή του κόμματος (....κάτι ήξερε;).


Δεν υπάρχουν σχόλια: