ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.7.08

"H ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ"

ME THN ΣΗΜΕΡΙΝΗ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡHΣΕΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΧΩΡΙΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ) ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΝ..... ΤΟ....ΤΑ....ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΩ ΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΩΜΕΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗΝ ΚΑΙ ΟΜΑΛΗΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΑΝ ΔΥΝΑΜΗΝ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΤΗΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΝ" ΤΗΝ ΜΙΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΝ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΓΚΟΥΡΕΦΣΚΙ ΕΚ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΕΚ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΚ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΚΑ ΚΤΛΠ...ΚΤΛΠ..
ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ

CITYPRESS-GR. DEN MAS XEZEIS RE NIKOLAKI......

Δεν υπάρχουν σχόλια: