ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.7.08

"O Γκρουεφσκι αναδιατυπωνει Φλωρακη"

Γράφει ο ΙΑΣΩΝ

Η καταγραφη της Α-ληθειας δεν ειναι αντικομμουνισμος. Ειναι η προστασια της, απο την ληθη. Αντικομμουνισμος ειναι και η, απαντησι στο ψευδος, τις υβρεις, την παραπληροφορησι και την παραχαραξι της ιστοριας, που εργολαβικως εχει αναλαβει το κκε συνεπικουρουμενο απο τα αριστεροστροφα καναλια.

Αντιγραφουμε απο την κατ'ονομα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» της - 15/07/2008
Επιστολή Γκρούεφσκι στον Καραμανλή για «μειονότητα» και «περιουσίες»

«Τα Σκόπια σκληραίνουν τη στάση τους. Για πρώτη φορά σε τόσο υψηλό επίπεδο, με προκλητική επιστολή την οποία απέστειλε ο πρωθυπουργός Γκρούεφσκι στον Κώστα Καραμανλή, έθεσαν θέμα «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα, ζητώντας την επιστροφή των περιουσιών και να τους δοθεί το δικαίωμα να έχουν διπλή υπηκοότητα.»

Μπορει ο Γκρουεφσκι να θετει για πρωτη φορα θεμα μακεδονικης μειονοτητος. Ομως οι ημετεροι Ντοπιανοι το εχουν θεσει πολυ νωριτερα.
Διοτι στις 7/5/1998 ο μελιρυτος Ριζοσπαστης αναδημοσιευεσε δηλωσεις του παλαι ποτε αληστου μνημης ''συντροφου'' Φλωρακη στην Εφημεριδα "Νόβα Μακεντόνια" στους «γειτονους» μας των Σκοπιων.( http://www.kke.gr/eirhnh/dhl_Flvrakh.html )Εκει ο Φλωρακης ουσιαστικα 10 χρονια πριν, πρωτος αποδεχεται και θετει τα ιδια θεματα στην ιδια βασι, που ο Πρωθυπουργος των σκοπιων ''θυμηθηκε'' σημερα να επαναφερει στον ομολογο του, της ''ισχυρης΄΄ Ελλαδος

1. Για τους ''Σλαβομακεδόνες'' - Ελληνες πολίτες
Δημοσιογραφος Σκοπιων:
-Ενα από τα προβλήματα που μπαίνουν εμπόδιο στην κοινή δράση είναι το πρόβλημα της Μακεδονικής Μειονότητας στην Ελλάδα. Δεν μπορεί να αποφευχθεί αυτό το ζήτημα
Φλωρακης:
- Σταθείτε μια στιγμή. Μη μου λέτε εμένα για τους Σλαβομακεδόνες. Εμείς πήγαμε στο εκτελεστικό απόσπασμα για τους Σλαβομακεδόνες, υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματά τους.( ποια δικαιωματα τους αυτα που ζητανε τωρα?)..

Δεύτερον: Η ύπαρξη εθνικής μειονότητας προϋποθέτει τη γεωγραφική της ενότητα. Σλαβομακεδόνες υπάρχουν στην Ελλάδα,( δηλαδη αποδεχεται ο συντροφος χωρις να χρειαζεται αναλυτες και ερμηνευτες των λεγομενων του, την υπαρξι μειονοτητος -οπως θετει και ο Γρουεφσκι- και αναφερει και περιοχες)) κατά κύριο λόγο στη Φλώρινα, στην Καστοριά, αλλά υπάρχουν και στην περιοχή των Σερρών και της Εδεσσας.
Τρίτο: .. Ποια είναι η θέση του ΚΚΕ για τους Σλαβομακεδόνες Ελληνες πολίτες; Υποστηρίζουμε ότι οι Σλαβομακεδόνες που υπάρχουν στην Ελλάδα πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα που έχουν όλοι οι Ελληνες πολίτες. Να έχουν το δικαίωμα να μιλούν και να καλλιεργούν τη γλώσσα τους, τις παραδόσεις τους, τον πολιτισμό τους, τους χορούς και τα τραγούδια τους. Καμία διάκριση να μην υπάρχει. Αυτή μας η θέση πηγάζει απ' όλη την ιστορία του ΚΚΕ. Παλέψαμε και παλεύουμε ενάντια σε όλες τις διακρίσεις.

Δηλαδη ντε και καλα ''Σλαβομακεδονες'' υπαρχουν στην Ελλαδα. Αν αυτο το επαναλαβη η Κοντολιζα ή ο Αμερικανος Πρεσβυς, θα ξε-σηκωθουν και οι πετρες. Μπορει να κανη διαδηλωσι ισως και το το ΚΚΕ με τους πραιτωριανους του ΠΑΜΕ. Ομως τωρα, ο Φλωρακης το ειπε, ο Ριζοσπαστης το εγραψε , οι αρχηγοι το καταπιαν, τα μεσα ενημερωσεως δεν το σχολιασαν!!!

2. Περιουσιακα «σλαβομακεδονων»-«μακεδονικη εθνοτητα»
Δημοσιογραφος Σκοπιων:
- Μήπως, όμως, το ζήτημα των περιουσιακών στοιχείων αυτών που έχουν φύγει αποτελεί την αιτία ώστε η ελληνική κυβέρνηση να μην παραδέχεται την ύπαρξη μακεδονικής εθνικής μειονότητας, παρόλο που έχει υπογράψει διεθνείς συμβάσεις που την υποχρεώνουν να το κάνει

Φλωρακης:
- Ακούστε. Είχαμε έναν εμφύλιο πόλεμο. Στον πόλεμο αυτό συμμετείχαν ολόψυχα και οι Σλαβομακεδόνες. Εγώ στη μεραρχία μου είχα μια διλοχία από Σλαβομακεδόνες, με επικεφαλής τον Πρίκο και τον Γάτσο. Για την Ελλάδα παλεύαμε και οι Ελληνες και οι Σλαβομακεδόνες.» (!!!!)
Εως εδω συγκινητικο.Εν συνεχεια αρχιζει το δραμα
«Νικηθήκαμε. Κι αναγκάστηκαν οι μαχητές και οι οπαδοί του ΔΣΕ( οπου ΔΣΕ εννοουνται οι συμμοριες των ανταρτων) να πάνε στις σοσιαλιστικές χώρες. Και στην Αλβανία πήγαν, κι εδώ ήρθαν, και στη Βουλγαρία πήγαν, και στην Ουγγαρία, και στην Πολωνία, και στην ΕΣΣΔ... Και Ελληνες και Σλαβομακεδόνες. Οι νικητές του εμφυλίου ευκαιρία βρήκαν ορισμένα σλαβομακεδόνικα χωριά ( δεν μας λει ο συντροφος ποια?)που άδειασαν να τα γεμίσουν με κατοίκους από άλλες περιοχές.(!!!) Και υπάρχει ένα πρόβλημα. Υστερα από τον αγώνα τόσων χρόνων αναγκάστηκε η κυβέρνηση Παπανδρέου να δεχτεί τον επαναπατρισμό των πολιτικών προσφύγων, αλλά με τον όρο να είναι Ελληνες το γένος ..(για φαντασου προβλημα!!) Μια θέση στην οποία το ΚΚΕ αντιτάχθηκε από την αρχή και παλεύει ώστε να καταργηθεί η σχετική διάταξη του νόμου.»

Ειλικρινως δεν κατανοουμε την όψιμη εως μπαγιατικη ''εκπληξη'' , των ''ιστορικων και εκπαιδευτικων'' των Μεσων Αποβλακωσεως στην Βαλκανο-ταλιμπανια .Εδω ο Φλωρακης αυτοπροσωπος, δεχεται οτι οι συμπολεμιστες του κατα της Ελλαδος, οι σλαβομακεδονες εξεδιωχθησαν απο τα ''σλαβομακεδονικα'' χωρια τους που εμεις τα γεμισαμε Ελληνες!!! Δηλαδη αν μιλαμε την ιδια γλωσσα τι διαφορετικο μας λεγει ο Γκρουεφσκι στην επιστολη του και ταρασσομεθα σημερα, και οχι πριν απο 10 χρονια οταν τα ελεγε ο Φλωρακης?

Ομως οταν τοσα χρονια, περαν της αμετανοητης προδοτικης συμπεριφορας και δρασεως του ΚΚΕ για το Μακεδονικο , οι ηγεσιες των αστικων κομματων εκρυβοντο πισω απο το ψοφοδεες Καραμανλικο δογμα «δεν διεκδικουμε τιποτα.. δεν.. δεν» χωρις να θετουμε το υπαρκτο της Ελληνικης Μειονοτητος σΤα Σκοπια, τιποτα δεν θα πρεπΕι να μας ξαφνιαζει πια.
Ουτε η Αναισθησια ολων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα είναι να αντιληφθείς οτι αυτά που έλεγε ο Φλωράκης είναι αλήθεια .

Υπάρχει Μακεδονική μειονότητα στην χώρα μας

Αν δεν τα πιστεύεις να πας σε αυτά τα μέρη που αναφέρονται στο κείμενο για να γνωρίσεις και προσωπικά την μειονότητα.

Τα ψέμματα στην χώρα μας τα λέει εδώ και δεκαετίες το Ελληνικό κράτος.

Unknown είπε...

ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕ ΜΑΣ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ" ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ;;; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ.... ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ Ή ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΙ....... ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΟΡΙΖΟΥΝ" "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ" ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ"....
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Η έννοια της μειονότητας έχει βασικό στοιχείο αυτό του αυτοπροσδιορισμού.

Στην Ελλάδα υπάρχουν άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ντόπιοι ώς σλαβομακεδόνες ή ως εθνικά Μακεδόνες διάλεξε εσύ τι όνομα θα δώσεις στην μειονότητα, αυτοί χαρακτηρίζονται σαν Μακεδόνες.

Αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν απο αιώνες στην περιοχή, μιλούν την γλώσσα τους έχουν τον δικό τους πολιτισμό .
Αν θες να μάθεις περισσότερα για αυτούς διάβασε την Πηνελόπη Δέλτα και τα Μυστικά του Βάλτου. Μπορεί το βιβλίο να είναι γραμμένο απο εθνικιστική σκοπιά άλλα δίνει περιγραφές για τον ντόπιο πληθυσμό της Μακεδονίας και τις αποτυχημένες προσπάθειες του Ελληνικού κράτους να στείλει αξιωματικούς (Παύλο Μελά κλπ) για να συγκροτήσει Ελληνικές ένοπλες ομάδες μέσα σε ένα εχθρικό Μακεδονικό πληθυσμό.

Αν θες να δεις πιο πρόσφατα γεγονότα, στον εμφύλιο ήταν μαζικά ενταγμένοι στον ΕΛΑΣ και μετά την ήττα πέρασαν στο ανατολικό μπλόκ. Τα σπίτια τους και η περιουσία τους κατασχέθηκε απο τους νικητές του εμφυλίου.
Σήμερα είναι οι μόνοι πολιτικοί πρόσφυγες που δεν επιτρέπεται να γυρίσουν στην Ελλάδα μιας και δεν θέλουν οι Έλληνες να αλλάξουν την πληθυσμιακή σύνθεση της περιοχής.

Η αναγνώριση των δικαιωμάτων της μειονότητας αποτελεί τρόπο εξομάλυνσης των σχέσεων.
Η προσπάθεια διαγραφής της ύπαρξης της μειονότητας ταιριάζει με την τελική λύση που επέβαλε ο Χίτλερ στους Εβραίους.