ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.8.08

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ (27 Αυγούστου 2008):

by :http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
briefing, 27 Αυγούστου 2008:;
Δημοσιογραφος: Κύριε Υπουργέ, το κράτος παραχώρησε το κεντρικό κτίριο του Ολυμπιακού Χωριού στη Μονή Βατοπεδίου. Μήπως μπορείτε να μας πείτε, τι συμφωνία έχει γίνει και τι οφέλη έχει το ελληνικό κράτος από αυτή τη συμφωνία;
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Όπως καταλαβαίνετε είναι ένα εξειδικευμένο θέμα για το οποίο θα σας παρακαλέσω να απευθυνθείτε στο αρμόδιο υπουργείο. Δεν έχω να σας πω κάποια πληροφορία.
Δημοσιογραφος: Δεν μπορείτε να μου απαντήσετε, δηλαδή, αύριο; Να το ψάξετε και να απαντήσετε αύριο;
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Γνωρίζετε πολύ καλά ότι απαντώ σε όλα τα θέματα. Στα εξειδικευμένα, παγίως εδώ και χρόνια, δίνω την ίδια απάντηση, δηλαδή ότι, το αρμόδιο υπουργείο είναι στη διάθεσή σας. Πάντοτε υπάρχει η διάθεση να δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα. Είμαι βέβαιος ότι αν ρωτήσετε στο αρμόδιο υπουργείο, θα σας δοθούν όλες οι απαντήσεις που θέλετε.
27 Αυγούστου 2008: ο κ. Ρουσόπουλος δεν γνωρίζει ΤΙΠΟΤΑ!
ΛΗΜΕΡΙ: ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ "ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ...... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ..... ΠΟΥ "ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ".... ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: