ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.9.08

Δώσαμε δώρο 50 εκ. ευρώ στα Σκόπια,την στιγμή που η θρασύτητα των Σκοπιανών χτυπάει κόκκινο,και ο Ελληνικός λαός πεινάει.

by http://peripatris.blogspot.com/
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ ΘΕΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

Με την εν κρυπτώ αποδέσμευση 50 εκατομμυρίων ευρώ από το ΕΣΟΑΒ επιβράβευσε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών τα... Σκόπια, την ίδια στιγμή μάλιστα που είχε κορυφωθεί η αντιπαράθεση με την έγερση μειονοτικού ζητήματος με τις επιστολές Γκρούεφσκι προς τον κ. Καραμανλή.


Οπως πληροφορείται , τον Ιούλιο, και ενώ μαινόταν η επιστολογραφία εκ μέρους της σκοπιανής ηγεσίας, συνεδρίασε στο υπουργείο Εξωτερικών η αρμόδια επιτροπή που διαχειρίζεται το ΕΣΟΑΒ (Ελληνικό Σχέδιο για την Οικονομική Ανασυγκρότηση των Βαλκανίων) και ενέκρινε με άνωθεν εντολή την αποδέσμευση των χρηματοδοτήσεων προς τα Σκόπια για τον οδικό άξονα 10, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτό το ποσό ήταν ουσιαστικά παγωμένο από την έναρξη του ΕΣΟΑΒ (το 2002), καθώς οι πολιτικές συνθήκες στις διμερείς σχέσεις δεν επέτρεπαν την αποδέσμευση αυτών των κονδυλίων.

Το γεγονός ότι η πολιτική απόφαση για έγκριση του συγκεκριμένου έργου ελήφθη τη στιγμή που κορυφωνόταν η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο χωρών...........
με αφορμή την κατά μέτωπον επίθεση της σκοπιανής ηγεσίας με έγερση ζητήματος «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα και αξίωση αποζημιώσεων για τους «Αιγαιάτες Μακεδόνες», θέτει τεράστια ερωτηματικά για την αξιοπιστία της ελληνικής πολιτικής. Η απόφαση για την έγκριση της χρηματοδότησης των 50 εκατομμυρίων ευρώ στέλνει λανθασμένα μηνύματα στη σκοπιανή πλευρά. Τα χρήματα αυτά είναι... πολύ λίγα για να δελεάσουν τη σκοπιανή ηγεσία και να «εξασφαλίσουν» μια συμβιβαστική στάση στο θέμα των συνομιλιών για το όνομα, αλλά συγχρόνως είναι αρκετά για να δημιουργήσουν συγκεχυμένη εικόνα για την πραγματική πρόθεση της Αθήνας να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που διαθέτει προκειμένου να πετύχει τη λύση της διαφοράς για την ονομασία. Ενδεικτικό της αντιφατικότητας αυτής της πολιτικής είναι ότι ταυτόχρονα με την αυστηρή επιστολή Καραμανλή προς τον κ. Γκρούεφσκι έφθανε στα Σκόπια και η ενημέρωση για την... απελευθέρωση των 50 εκατομμυρίων ευρώ.


Ερχονται και άλλα
Σε ό,τι αφορά τα Σκόπια, το ΕΣΟΑΒ προβλέπει επίσης τη διάθεση μέχρι το 2011 συνολικά 59 εκατομμυρίων ευρώ για δημόσια έργα, 15 εκατομμυρίων ευρώ για ιδιωτικές επενδύσεις και 748 χιλιάδων ευρώ για μικρά έργα.

Αρμόδια πηγή του ΥΠΕΞ σε επικοινωνία που είχαμε δήλωσε ότι η απόφαση για αποδέσμευση των 50 εκατομμυρίων ευρώ αποβλέπει στο να δοθεί θετικό μήνυμα τόσο προς την κοινή γνώμη της ΠΓΔΜ όσο και προς τον διεθνή παράγοντα. Επίσης τόνισε ότι τα χρήματα αυτά δεν προβλέπεται να εκταμιευθούν πριν περάσει ένα χρονικό διάστημα, που πιθανόν θα φθάσει και τα δύο χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: