ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.9.08

"ΑΛΜΥΡΗ"...ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!!!

ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Πρός Αντιεισαγγελέα κ.Μπιρμπίλα Χριστίνα

Αξιότιμη Κυρία,

Πρό μηνός περίπου και συγκεκριμένα στις 06/08/08,έστειλλα στους "bloggers" καταγγελία μου,στην οποία - όσο πιό απλά γινώταν - αναφέρομαι σε ένα ταξίδι μου στον Αργοσαρωνικό και αναλύω σοβαρές παραβάσεις,που "είναι αδύνατον" να μην έχουν επισημάνει οι "χαραμοφάιδες" του Υ.Ε.Ν. και της Ε.Ε.Πλοίων και οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για την ασφάλεια των επιβατών.
Την καταγγελίαν μου αυτή,την κοινοποίησα και σε σας,με την "αμυδρή" ελπίδα ότι ίσως επιληφθείτε του θέματος,προτού συμβεί το μοιραίον και θρηνήσουμε θύματα.
Ως επίσης στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας,στον Αρχηγό Λ.Σ., ΥΕΝ,ΕΕΠ,ΠΝΟ,ΜΜΕ.
Ατυχώς όμως,ουδείς των ιθυνόντων ευαισθητοποιήθηκε και η "πλάστιγκα" πάλι της Δικαιοσύνης,έγυρε προς την μεριά των πλοιοκτητών,ως συνήθως.
Αυτή την φορά όμως κυρία Εισαγγελεύ,θέλετε δεν θέλετε,θα επιληφθείτε του θέματος,μια και άπτεται της αρμοδιότητός σας,μια και το Υπουργείο Ναυτιλίας και οι Πλοιοκτήτες,είναι "σιαμαία" αδελφάκια και αλληλοκαλύπτουν τις ευθύνες τους.
Και στό σημείο αυτό,επιτρέψτε μου να σας πω,ότι για την "περίεργη" αυτή σχέση ΥΕΝ - ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ,ο καταγγέλλων γνωρίζει περισσότερα απ'όσα εσείς.

Συνοπτικά αναφέρομαι στα καταγγελθέντα,που έχουν ως εξής: Τα Ε/Γ - Ο/Γ πλοία κλειστού τύπου,χρησιμοποιούν σαν σωστικά μέτρα ,πλευστικές συσκευές ρίψης( βαρελάκια )
Η εγκατάλειψη των επιβατών,που ως επί το πλείστον είναι παιδιά και γέροντες,πρέπει να γίνεται από ύψος 4 - 4,5 μέτρα. Ατυχώς όμως, για το ανυποψίαστο επιβατικό κοινό,το ύψος των πλοίων αυτών,όπως π.χ. ΝΕΦΕΛΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ - ΑΡΤΕΜΙΣ κ.λ.π.υπερβαίνει το "2ΠΛΑΣΙΟΝ"!!!!!και καλούνται τα γυναικόπεδα και οι γέροντες,όταν δωθεί σήμα εγκατάλειψης πλοίου,ή να κατέβουν από τις ανεμόσκαλες (αλήθεια κυρία Εισαγγελεύς ,έχετε κατεβεί ποτέ από ανεμόσκαλα για να δείτε πόσο εύκολη είναι η κατάβαση;) ή να πέσουν στην θάλασσα από ύψος 10 με 11 μέτρα φορώντας το σωσσίβιο.(και πάλι σας ερωτώ,έχετε πέσει στην θάλασσα από τέτοιο ύψος και φορώντας σωσσίβιο;)
ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΝΝΟΗΘΕΙΤΕ - ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ - ΓΙΑΤΙ Η ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ Η ΘΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ!!!
Και εδώ τίθεται το ερώτημα σε σας,την εποπτεύουσα αρχή,θα προστατεύσετε τις ζωές μας επιτέλους; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Για να μην ψάχνετε τον κώδικά σας,σας ενημερώνω ότι παραβαίνονται οι:
1.- Υ.Α. 1218.17. 1.91/ 05-05-91 ( Β΄629/91)2.- Ο κανονισμός 1119 Κ.Ο. 98/118/εκ ( Π.Δ. 103/99 - Α΄-110 όπως τροποποιήθηκε) Επίσης ,σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 7 (γ - δ - ε) Υ.Α. 1218.17.01.91 / 05 - 07 - 91, στα περισσότερα των Ε/Γ - Ο/Γ πλοίων του Αργοσαρωνικού,προσωπικά εγώ -γνώστης των κανονισμών - έχω διαπιστώσει ότι δεν πληρούνται οι κανονισμοί που αφορούν τα σημεία συγκέντρωσης και επιβίβασης στα σωστικά μέσα,εν σχέσει με το ποσοστό του χώρου ανά επιβαίνοντα, για τον σκοπό αυτό.

Ποιός όμως ενδιαφέρθηκε από το Στρατιωτικό αλλά και πολιτικό ανθρώπινο δυναμικό της Επιθεώρησης Εμπορικών Πλοίων,να προβεί σε ελέγχους,μελέτες υπολογισμούς,βάσει του Πρωτόκολλου επιθεώρησης κάθε πλοίου;
Αυτοί όλοι ασχολούνται με τα της τσέπης τους,από που και πως θα τα "αρπάξουν" κάνοντας τα στραβά μάτια.........
Πως θα υπογράψουν το "έχει καλώς" και εκδώσουν Πρωτόκολλο επιθεώρησης "ΛΕΥΚΟ " και βγάλουν τα έξοδα των καλοκαιρινών διακοπών τους.......
Πως......πολλά πως, τα οποία τεκμηριώνονται με έγγραφα που θέτω στην διάθεσίν σας,αρκεί να έχετε την θέληση και το τσαγανό να βάλετε βαθειά το νυστέρι και να μην κλείσετε τα μάτια,μια και θα με συναντήσετε απέναντί σας.
Το λέω και το πιστεύω,γιατί πονάει η ψυχή μου,μια και ουδείς των ιθυνόντων " ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ".
Από παντού ακούγεται ...."θα"..."θα".....αλλά φως από πουθενά δεν φαίνεται.

Με εκτίμηση
Ιωάννης Εμμ.ΝομικόςΠλοίαρχος Ε.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: